VPS sai lahjoituksena reliikkiä - Oletko nähnyt näin legendaarisia pelaajakortteja?

20240605_untitled-shoot_001

Keskiviikko 5.6. oli VPS:n toimistolle ilon ja onnen päivä seuran saadessa merkittävän reliikin kokoelmaansa lahjoituksen merkeissä. Toimisto vastaanotti seitsemän vanhaa VPS-pelaajakorttia, joista jokainen oli loistavassa kunnossa.

 

Lahjoittaja Jan Långbacka oli saanut VPS:n vanhat pelaajakortit haltuunsa setänsä kautta, joka oli kerännyt kortteja intohimoisesti 1960-luvulla. Kyseiset VPS-pelaajakortit ovat vuodelta 1965.


- Sain pelaajakortit sedältäni, joka oli kerännyt nuorena kortteja 60-luvulla. Kortit ovat tulleet muistaakseni purukumipakettien yhteydessä, ja ne ovat säilyneet toistaiseksi hyvin. Päätin lahjoittaa kortit Vepsulle seuran 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Kortit ovat olleet hallussani pari vuotta, Långbacka kertoo.

 

Långbacka on vakiokasvo Vepsun ottelutapahtumissa, ja kehottaa kaikkia vaasalaisia saapumaan Hietalahteen kannustamaan 100-vuotista seuraa
- Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten Vepsun projekti etenee. Olen kausikorttilainen, ja peliä on hieno seurata kierroksesta toiseen. Kehotan kaikkia tulemaan katsomaan matseja Hietalahteen, sillä ovathan ne viikon parasta viihdettä parhaimmillaan, Långbacka toteaa.

 

Vepsun pelaajista tehdään pelaajakortteja myös tänäkin päivänä! Kauden 2024 pelaajakortteja jaetaan VPS:n kotiotteluissa juniorikatsomon edustalla pelien jälkeen. Jako on suunnattu nuorille junioreille. Tule hakemaan omasi!

Otteluennakko: VPS - Ilves | Veikkausliiga
Keskiviikkona 19.6. Vaasa ei nuku!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio