OTTELUINFO
Slider
Image

OTTELUINFO

Image
Elisa Stadion

Vaasan Palloseura pelaa kotiottelunsa Hietalahdessa Elisa Stadionilla. Stadion sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Vaasan torilta osoitteessa Rantamaantie 6, 65100 Vaasa. Sisäänkäynti otteluihin tapahtuu tällä hetkellä ainoastaan stadionin eteläpäädystä (Tennis Centerin pääty), koska stadionin pohjoispäädyssä tehdään rakennustöitä.

Lippuja VPS:n otteluihin voi hankkia seuran verkkokaupasta, toimistolta sekä pelipäivänä portilta. Lipun voi hankkia pääkatsomoon, etelä- ja pohjoispäätyyn, anniskelukatsomoon, VIP-katsomoon, invapaikoille tai vieraskatsomoon. Anniskelukatsomo sijaitsee pääkatsomossa lohkossa A6 ja vierasfanit sijoitetaan stadionin pohjoispäätyyn lohkoon C1. HUOM! Alle 12-vuotiailla on vapaa sisäänpääsy VPS:n otteluihin.

Myyntipisteet

Pää- ja päätykatsomoista löydät yhteensä kymmenen myyntipistettä. Pääkatsomon eteläpäädyn kulmakioski tarjoilee kanansiipien lisäksi alkoholijuomia kotijoukkueen kannattajille, pohjoispäädyn kulmakioskin palvellessa myös vieraskannattajia.
 
Pääkatsomon käytävän kiinteissä kioskeissa käy kortti, muualla käteinen. Kiinteissä kioskeissa tarjolla on makkaraa, kahvia, teetä, kaakaota, limsaa, popcornia, sipsejä, makeisia, jäätelöä, mehua ja pullaa.
 
Toisen kerroksen käytävän kojuista löydät myös makkaraa, nakkimukeja, kahvia, makeisia, mehua, popcornia, jäätelöä ja jäähilejuomaa. Käytävällä on myös VPS Shop -fanituotemyymälä, josta löydät kymmeniä erilaisia VPS-tuotteita kaiken ikäisille vauvojen potkupuvuista alkaen.
 
Stadionin päätykatsomoiden ylätasanteilla myydään käteisellä kahvia, makkaraa, makeisia ja mehua, joten pelin aikanakin on helppo noutaa syötävää ja juotavaa. Ottelun jälkeen stadionin VIP-ravintolassa 3. kerroksessa järjestetään jälkipelit, jonne kaikki katsojat saavat tulla vapaasti. Jälkipeleissä käydään ottelua läpi ja kuullaan mm. päävalmentajan mietteitä.

Lapsille

Alle 12-vuotiailla on vapaa sisäänpääsy VPS:n otteluihin. Stadionilta löytyy paljon tekemistä myös perheen pienimmille, jotka eivät välttämättä jaksa keskittyä kenttätapahtumiin koko ottelun ajan. Alle kouluikäisten kanssa ottelua on helppo seurata Vepsulasta. Vepsula sijaitsee puukatsomon vanhoissa VIP-tiloissa, joissa on leluja, pieni futiskenttä, piirustus- ja askarteluvälineitä.

Vepsulassa on myös kioski, josta saa makkaraa, kahvia, mehua ja herkkuja. Vepsulassa saa touhuta huonollakin säällä lämpöisessä sisätilassa ja sieltä voi myös ikkunan läpi, tai katsomon puolella seurata vaivatta peliä.

Vepsulasta on lyhyt helppo siirtyä välillä stadionin kulmalla sijaitsevalla lasten alueelle, jossa ylimääräistä energiaa voi purkaa pomppulinnoissa. Lasten alueella on myös kioski palvelemassa asiakkaita. Sekä Vepsulassa että pomppulinna-alueella lapset ovat vanhempiansa vastuulla.

Liput

Ennakkoon verkkokaupasta: 19 € / 12 €
Portilta ottelupäivänä: 24 € / 17 €

Hanki lippusi Vepsun otteluihin täältä!
Image
Image
Image
Image
Image

#SEURAARAITAA

Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio