OTTELUINFO
Slider
Image

OTTELUINFO

Image
Otteluinfo - Korona-ajan erityisohjeistus!

Elisa Stadion


Vaasan Palloseura pelaa kotiottelunsa Hietalahdessa Elisa Stadionilla. Stadion sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä Vaasan torilta osoitteessa Rantamaantie 6, 65100 Vaasa. 

Koronarajoitukset aiheuttavat valitettavasti pieniä muutoksia VPS:n ottelujärjestelyihin. 

Stadion on jaettu neljään eri lohkoon, jotka ovat:
Lohko A1 A2 A3 (pääkatsomon pohjoispuoli), Lohko A4 A5 A6 (pääkatsomon eteläpuoli, invapaikat ja VIP),
Lohko B (eteläinen päätykatsomo) ja
Lohko C (pohjoinen päätykatsomo).

Pääkatsomoon otetaan yhteensä 1000 katsojaa (500 per lohko). Kumpaankin päätykatsomoon otetaan 500 katsojaa. 

Kausikortilla pääsee sisään jokainen. Pääkatsomon kausikortti käy vain siihen lohkoon, missä oma penkki on. Huomioittehan, että heinäkuun rajoitteiden aikana on mahdollista, että omankin paikan ostanut ei voi käyttää omaa paikkaansa vaan joutuu käyttämään läheisyydessä olevaa paikkaa turvallisuussyistä! Päätykatsomon kausikortti käy molempiin päätykatsomoihin, mutta huomaathan, että kumpaankin mahtuu vain 500 katsojaa. Mikäli yksi päätykatsomo täyttyy nopeammin kuin toinen, ohjataan 500 ensimmäisen katsojan jälkeen saapuneet siis toiseen päätykatsomoon. 

Tämän lisäksi otteluun myydään jonkin verran irtolippuja niihin lohkoihin, joissa on tilaa. Sisäänkäynti heinäkuun otteluihin tapahtuu jokaiseen lohkoon erillisestä sisäänkäynnistä, ja jokaisella lohkolla on omat myyntipisteensä. 

Stadionille saapuvaa yleisöä ohjeistetaan toimimaan turvallisesti ja säilyttämään turvavälit. Katsomossa yleisöä pyydetään istumaan ristikkäin niin, että turvavälit säilyvät. Vierekkäin istuminen on sallittua saman perhekunnan tai talouden muiden jäsenten kanssa.

Lippuja VPS:n otteluihin voi hankkia seuran verkkokaupasta, toimistolta sekä pelipäivänä portilta. Lipun voi hankkia pääkatsomoon, pohjoispäätyyn, erikseen merkittyyn VIP-katsomoon, invapaikoille tai vieraskatsomoon. HUOM! Alle 12-vuotiailla on vapaa sisäänpääsy VPS:n otteluihin. 

HUOM! Numeroituja paikkoja ei valitettavasti voi ostaa tai varata rajoitusten aikana. Paikat myydään lohkoittain, ja turvallisen vapaan paikan voi valita lohkostaan itse.Myyntipisteet

Pää- ja päätykatsomoissa on yhteensä kymmenen myyntipistettä, mutta heinäkuun aikana on mahdollista käyttää vain oman lohkonsa myyntipisteitä. Kulmakioskit tarjoilevat myös alkoholijuomia.

Kiinteissä kioskeissa tarjolla on makkaraa, kahvia, teetä, kaakaota, limsaa, popcornia, sipsejä, makeisia, jäätelöä, mehua ja pullaa.

Toisen kerroksen käytävän kojuissa on tarjolla myös makkaraa, nakkimukeja, kahvia, makeisia, mehua, popcornia, jäätelöä ja jäähilejuomaa. Käytävällä on VPS Shop -fanituotemyymälä, jossa myydään kymmeniä erilaisia VPS-tuotteita kaiken ikäisille vauvojen potkupuvuista alkaen.

Stadionin päätykatsomoiden ylätasanteilla myydään käteisellä kahvia, makkaraa, makeisia ja mehua, joten pelin aikanakin on helppo noutaa syötävää ja juotavaa. Ottelun jälkeen stadionin VIP-ravintolassa 3. kerroksessa järjestetään jälkipelit. Jälkipeleissä käydään ottelua läpi ja kuullaan mm. päävalmentajan mietteitä.


Yleistä korona-ajasta

Alle 12-vuotiailla on vapaa sisäänpääsy VPS:n otteluihin. Lasten leikkipaikka Vepsula ei valitettavasti ole käytössä korona-aikana.

Muistattehan, että vaikka VPS tekee kaikkensa turvallisen ottelutapahtuman järjestämiseksi, niin katsomoon tullaan omalla riskillä. Koronariskin vuoksi joudumme suosittelemaan riskiryhmissä oleville katsojille oman harkinnan käyttämistä ja vapaaehtoista pois jäämistä heinäkuun otteluista. 

Stadionille saa tulla vain koronaviruksesta oireettomana. Koronaoireisten (kuume, yskä, ripuli, hengenahdistus, lihaskivut, pahoinvointi) saapuminen stadionille on ehdottomasti kielletty!

Korona-aikana kaikkien median edustajien sekä valokuvaajien on akkreditoiduttava otteluihin sähköpostiosoitteeseen niko.tykkylainen@vepsu.fi omalla nimellään erikseen. Akkreditoituminen viimeistään paria tuntia ennen otteluita! Mediahuone on käytössä. Median sisäänkäynti on eteläpuoleinen pääkatsomon sisäänkäynti, ja heidät ohjataan mediahuoneesta katsomoon sekä valokuvaajat kentälle turvallista reittiä pitkin. Ottelun jälkeen järjestetään lehdistötilaisuus turvavälejä noudattaen. 

Ottelun voi nähdä myös Elisa Viihde Sportin maksullisesta palvelusta, joka kustantaa 9,90€ kuukaudessa. Ostamalla paketin tästä linkistä, näkee kaikki Vepsun ottelut ja tukee samalla Vepsua myös taloudellisesti: https://elisaviihde.fi/sport/joukkue/vaasan-palloseura/1492?affiliate=team-1492


VPS pahoittelee ottelutapahtumaa koskevia rajoituksia, pyytää kaikkia stadionille saapuvia pitämään itsenäisesti turvavälejä muihin katsojiin ja toivoo katsojilta ymmärrystä vaikeassa tilanteessa. Rajoitusten noudattamisessa on kysymys kaikkien turvallisuudesta. 

Elokuussa ja myöhemmin pelattavista otteluista tulee myöhemmin erillinen ohjeistuksensa.


Liput

Ennakkoon verkkokaupasta: 20 € (pääkatsomo) / 15 € (päätykatsomo)

Portilta ottelupäivänä: 25 € (pääkatsomo) / 20 € (päätykatsomo)

Eläkeläiset päätykatsomossa 13 €

VPS:n kultakorttilaiset puoleen hintaan

Ilmainen sisäänpääsy Palloliiton vapaakortilla ja erotuomarikortilla vasta sen jälkeen, kun rajoitteet on purettu.

 Hanki lippusi Vepsun otteluihin täältä!
Image
Image
Image
Image

#SEURAARAITAA

Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio