Keskiviikkona 19.6. Vaasa ei nuku!

Veikkausliiga-VPS---KUPS-037

On tullut taas se aika vuodesta, kun Veikkausliigassa vietetään yöttömän yön kierrosta. Tällä kertaa sitä vietetään aurinkoisessa Vaasassa, kun Raita ottelee AC Oulua vastaan!

 

Yöttömän yön ottelu ei suinkaan jää päivän ainoaksi kohokohdaksi, sillä kierroksen yhteydessä Lemonsoft Stadionilla nähdään myös ainutlaatuinen hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtumasta kerätyt tuotot käytetään VPS Junioreiden vähävaraisten pelaajien harrastustoiminnan tukemiseen ja jatkumisen varmistamiseen.

 

Tapahtumassa kannattajat saavat nauttia mm. junioreiden tarjoamasta viihdyttävästä toiminnasta, sekä ihastella harvinaista Geezers Hietalahden järjestämää ja VPS-legendojen tähdittämää hyväntekeväisyysottelua ennen varsinaista Veikkausliiga-kierrosta. VPS-legendojen välistä ottelua kipparoivat VPS-ikonit Sebastian Strandvall sekä Steven Morrissey, ja osapuolten joukkueissa nähdään jälleen monia legendaarisia Vepsulaisia, kuten Ville Koskimaa, Jyrki Saranpää, Jarno Parikka, Veli Lampi, Henri Sillanpää ja lukuisia muita!

 

Hyväntekeväisyystapahtuman aikataulu:

🏟️16:00 | VPS:n junnuliigan näytösotteluita ja toiminnallista tekemistä lapsille kentällä

🤝18:30 | Geezers Hietalahden järjestämä hyväntekeväisyysottelu Team Strandvall vs. Team Morrissey

⚽️21:00 | Veikkausliigan yöttömän yön kierros VPS - AC Oulu

 

Hyväntekeväisyystapahtuman yhteydessä Lemonsoft Stadionin tapahtumatori on auki, ja ulkona tarjoillaan mm. kylmiä virvokkeita sekä maittavaa ruokaa. Voit osallistua tapahtumaan VPS:n kausikortilla tai pääsylipulla. Sisäänpääsy on Stadionin Pohjois- ja Eteläpäädyissä.☝️

 

Eiköhän siis sovita toiminnantäyteiset treffit keskiviikolle 19.6. unohtumattoman tapahtuman ohessa? Lupaamme, että nautit olostasi seurassamme!

 

Nähdään Hietalahdessa kesäkuun upeimman tapahtuman merkeissä!

VPS sai lahjoituksena reliikkiä - Oletko nähnyt nä...
Stormossenin matsibussi kuljettaa Ilves-matsiin!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio