Otteluennakko: VPS - Ilves | Veikkausliiga

vpsilves

Vaasassa saadaan nauttia jälleen jännittävästä jalkapallosta, kun Lemonsoft Stadionilla todistetaan kärkijoukkueiden taistelu VPS:n ja Ilveksen välillä. Saman verran otteluita pelanneita joukkueita erottaa taulukossa parhaillaan viisi pistettä.

 

VPS-kannattajat ovat saaneet nauttia Raidan otteista ja suurista pistesaaleista kauden ensimmäisen puoliskon ajan, kun joukkue majailee parhaillaan sarjan jaetulla kärkipaikalla yhdessä KuPSin kanssa. Tällä kertaa kärkipaikka on kuitenkin jälleen uhattuna, kun vahvasti alkukaudella suoriutunut Tampereen Ilves saapuu Raidan vieraaksi Hietalahteen. 

 

Kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa etenevä VPS kohtasi viime kierroksella vieraissa sarjanousija EIF:n erikoisen pelin merkeissä. 1-0 tappioasemasta voittoon noussut Vepsu sai kolme vihellettyä rangaistuspotkua ottelun viimeisen kolmanneksen aikana, joista Raita onnistui kahdesti. Rikkonainen peli osoittautui todelliseksi taisteluvoitoksi, ja nyt perjantaina Raidalla on mahdollisuus venyttää putkeaan kolmen ottelun mittaiseksi. Ilves matkaa kohti Vaasaa kirvelevän KuPS-kotitappion jälkeen.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela toteaa vastaan asettuvan Ilveksen kuuluvan liigan parhaimmistoon, ja kokee varsinkin joukkueen pallolllisen pelin olevan äärimmäisen laadukasta. Nuorelan mukaan VPS:n kokoonpanossa nähdään perjantaina näillä näkymin muutamia muutoksia mm. Mikko Pitkäsen loukkaantumisen seurauksena, jonka seurauksena Raidan on oltava tamperelaisia vastaan tarkkana.

- Ilves on KuPSin ohella liigan paras joukkue pelillisesti. Ryhmä on hyvin samantyyppinen kuin KuPS, ja etenkin pallollisesti erittäin vahva. Joukkueessa on paljon nopeita ja taitavia yksilöitä, ja peli on liikkuvaa sekä monipuolista.

- Mikko (Pitkänen) on näillä näkymin pois kokoonpanosta EIF-ottelun loukkaantumisen myötä. Kokoonpanossamme on kuitenkin hyvä tilanne, ja meillä on muutaman poissaolon lisäksi kaksikymmentä ehjää pelaajaa käytettävissä. Katsotaan miten tilanne etenee, Nuorela tuumaa.

 

VPS:n maalilla vartioiva Rasmus Leislahti on saanut paljon peliaikaa kauden edetessä, joka maistuu parhaillaan Kirkkonummelta kotoisin olevalle torjujalle enemmän kuin hyvin. Leislahti on entinen Ilveksen edustaja, ja maalivahti kertoo odottavansa peliä entistä seuraansa vastaan innokkaasti.

- Hyvät fiilikset siitä, että olen saanut pelata paljon. Mitä enemmän minuutteja tulee, tuntuu kokoajan paremmalta. Odotan tulevaa peliä innokkaasti, sillä Ilves on muuttunut paljon ajoiltani, mutta tuttuja löytyy joukkueesta edelleen. Ryhmä on täynnä vahvoja ja nopeita pelaajia. Todella odottavaisin fiiliksin huomista kohti, Leislahti summaa.

 

 

VPS kohtaa perjantaina 7. kesäkuuta Ilveksen kotikentällään Lemonsoft Stadionilla kello 18:00. Löydät otteluliput kärkijoukkueiden taisteluun osoitteesta www.lippu.fi! Portit aukeavat 17:00!

 

 

VPS - Ilves

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

7.6.2024 kello 18:00

Vepsulaisia jälleen Veikkausliigan kuukauden joukk...
VPS sai lahjoituksena reliikkiä - Oletko nähnyt nä...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio