Veikkausliigan huhtikuun joukkue valittu

VEIKKAUSLIIGA_KUUKAUDEN_JOUKKUE_1200x628

Veikkausliigan kauden 2024 ensimmäiset kuukauden valinnat on tehty ja huhtikuun kuukauden pelaajaksi on valittu HJK:n laituri Topi Keskinen. Raidasta huhtikuun joukkueeseen valittiin Prosper Ahiabu, Alfie Cicale ja Martti Haukioja.

 

Keskinen pelasi vahvan huhtikuun ja tämä näkyi myös tehoissa. Keskinen viimeisteli viidessä ottelussa komeat neljä maalia ja kirjasi lisäksi tililleen yhden maalisyötön.

 

Kuukauden valmentajaksi lokakuussa valittiin SJK:n Toni Lehtinen, joka luotsasi joukkueensa tappioitta läpi huhtikuun. Toukokuuhun SJK lähti sarjataulukon kärkipaikalta.

 

Kuukauden joukkuetta miehittävät vahvasti SJK ja VPS, jotka saivat kumpikin kolme pelaajaa mukaan. Yksi pelaaja huhtikuun joukkueeseen nimettiin FC Hakasta, FC Interistä, Gnistanista, HJK:sta ja KuPS:sta.

 

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteiseen tapaan Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja joukkueen.

 

Uutinen toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

Otteluennakko: KuPS - VPS | Veikkausliiga
Otteluraportti: VPS - FC Lahti | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio