Otteluennakko: KuPS - VPS | Veikkausliiga

kupsvps

VPS matkaa pitkästä aikaa jälleen vieraskentälle, kun vaasalaiset kohtaavat KuPSin perjantaina. Loistavan alkukauden pelannutta Raitaa tullaan testaamaan Kuopiossa toden teolla, kun vastaan asettuu tälläkin kaudella liigan ennakkosuosikkeihin nostettu energinen kuopiolaisryhmä.

 

VPS:n loistava kauden aloitus on vienyt Raidan ansaitulle liigan kärkipaikalle. Viiden kierroksen jälkeen Vepsulla on kasassa 13 pistettä neljän voiton ja yhden tasapelin turvin. VPS:n takana sarjataulukossa kummitelee parhaillaan yhden ottelun enemmän pelannut SJK yhden pisteen erotuksella. Perjantaina Raitaa isännöivä KuPS on myös aloittanut kautensa hyvin, ja viiden kierroksen jälkeen joukkue on Vepsun tapaan voittamaton. Pisteitä KuPSilla on kuitenkin vaasalaisia vähemmän kahden voiton ja kolmen tasapelin merkeissä. 

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela nostaa KuPSin liigan parhaimmistoon kuuluvaksi joukkueeksi, jonka perusteella perjantain ottelu tulee olemaan Vepsulle kova mittari. Viiden kierroksen jälkeen hyvän pistepotin kerännyt VPS lähtee kuitenkin perjantain otteluun Nuorelan mukaan suhteellisen paineettomasti.

- Varmasti yksi sarjan parhaista joukkueista on vastassamme perjantaina. KuPS on todella laadukas jengi. Olemme saaneet pelata kotonamme useamman pelin, kun taas KuPS on joutunut pelaamaan pitkään vieraissa. Joudumme vieraskentälle pitkästä aikaa, ja perjantain ottelusta tulee todella tiukka matsi.

- Tämä on kova mittari joukkueellemme. Meillä on loistava kauden aloitus takanamme, ja tottakai olemme tarkastelleet otteluohjelmaa, tiedostaen sen, että seuraavat viisi peliä tulee olemaan todella tiukka putki. Seuraavat kolme peliämme ovat KuPSia ja HJK:ta vastaan, ja kaikki varmasti tietävät, että vastassamme on siis kaksi liigan isointa joukkuetta tällä hetkellä. On iso juttu meille, että olemme saaneet ensimmäisellä viidellä kierroksella kerättyä hienosti pisteitä, ja saamme lähteä vieraskentälle haastamaan paineettomasti, Nuorela toteaa.

 

Viidessä ottelussa jo kolme maalia iskenyt Mads Borchers nauttii joukkueensa kanssa loistavasta ja kannustavasta ilmapiiristä hyvien tulosten jälkeen. Borchers vitsailee, ettei täysin muista, millaista on matkustaa joukkueensa kanssa Veikkausliigassa vierasreissulla, sillä viime kerrasta on jo yli kuukausi aikaa. Ottelua kuitenkin tanskalainen odottaa joukkueensa kanssa innolla. 

- Joukkueemme on aloittanut kauden loistavasti. Minulla ja muilla pelaajille on loistava fiilis suorituksistamme, ja kaikki ovat todella innoissaan perjantain ottelusta. Pelaamme pitkästä aikaa vieraissa, ja vastaamme asettuu liigan huippujoukkue, joten kohtaaminen on meille hyvä testi. Uskon meidän vievän kolme pistettä vieraissa. Se on minun näkemykseni.

- Muistan juuri ja juuri, millaista on matkustaa joukkueen kanssa vierasreissulla, varsinkin pidempiä reissuja. Valkeakoski ei ollut kuitenkaan niin kaukana, Borchers naurahtaa.

 

Vepsu matkaa kohti Kuopiota laadukkaalla kokoonpanolla. Päävalmentaja Nuorela kertoo myös, että joukkueen tilanne on suhteellisen hyvä käytettävissä olevien pelaajien suhteen, vaikka joukkuetta onkin vaivannut pienet loukkaantumiset sekä satunnaiset sairastelut.

Jeppe (Engström) on todennäköisimmin perjantaina käytettävissä. Joukkueessa on ollut pieniä loukkaantumisia ja sairasteluja, joten ainakin Roni (Hudd) ja Juho (Hyvärinen) ovat vielä poissa kokoonpanosta. Näillä näkymin kaikki muut ovat valmiina pelaamaan perjantaina, joten tilanteemme on hyvä, Nuorela tuumaa.

 

VPS matkaa pitkästä aikaa vieraskentälle, kun se kohtaa KuPSin Kuopion Väre Areenalla perjantaina 10.5. kello 18:00. Ottelu on katsottavissa Ruutu+ palvelusta!

 

 

KuPS - VPS

 

Veikkausliiga

 

Väre Areena, Kuopio

 

10.5.2024 kello 18:00

VPS hakee Toimisto- ja tapahtumapäällikköä
Veikkausliigan huhtikuun joukkue valittu
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio