Raportti: VPS Akatemia - NIK | Akatemian murskavoitto Lemonsoftilla

Image-3

Akatemia ei säästellyt ilotulitteissa, kun joukkue murskasi vastaan asettuneen NIK:n kotinurmellaan. Lemonsoft Stadionilla pelattu ottelu päättyi lopulta Akatemian 9–1 suvereeniin voittoon.

 

Ensimmäisellä puoliskolla nähtiin jopa Vepsun kuuden maalin karkumatka. NIK ei kyennyt haastamaan Raitaa vieraissa, ja tärkeät pisteet lopulta jaettiin kotijoukkueelle. Ottelun maalitehtailun kuninkaat olivat tällä kertaa hattutempun tehnyt Antonio Almen sekä jopa neljä häkkiä pommittanut Teemu Hytönen. Maalinteossa Akatemialta onnistuivat myös Juska Päivänurmi sekä Juha Luoma.

 

VPS Akatemian kapteeni Juska Päivänurmi oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen.

- Tottakai hyvää ottaa tällainen voitto muutaman vaikean tuloksen jälkeen. Se nostaa myös itseluottamustamme. Isoin fokus NIK-ottelussa oli kaksinkamppailuissa ja viimeistelyissä, joissa jäimme viime ottelussa toiseksi. Tässä pelissä taas onnistuimme niissä loistavasti.

- Pidimme tempon korkeana koko pelin ajan, emmekä päästäneet vastustajaa mukaan peliin missään vaiheessa. Se oli varmasti iso syy tulokseen, ja tottakai tekemisemme oli kliinistä boksissa, Päivänurmi kuittaa.

 

Voitolla Akatemia siirtyy jälleen sarjan toiseksi FC Kiiston ohi. Joukkueiden välissä on toistaiseksi vain yksi piste. Raita kohtaa seuraavassa ottelussaan KPV Akatemian, kun vaasalaiset matkaavat Kokkolaan keskuskentälle.

 

VPS Akatemian edessä on pitkä vieraskiertue, kun Raita pelaa viisi peräkkäistä vierasottelua heinä- ja elokuussa. Joukkue palaa kotinurmelleen vasta elokuun puolella, kun Akatemia kohtaa 15.8. Korsnäs FF:n Lemonsoft Stadionilla.

Otteluraportti: VPS – FC Inter | Veikkausliiga
Otteluennakko: VPS – FC Inter | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio