Otteluennakko: VPS – FF Jaro

20220325-103727vps-jaro_wwwevent-1

VPS pelaa tulevana lauantaina kauden viimeisen harjoitusottelunsa, kun Pohjanmaan derbyssä vastaan asettuu pietarsaarelainen FF Jaro.  

Vepsu matkasi viime lauantaina SJK:n vieraaksi Seinäjoelle, missä SJK oli lopulta vahvempi lukemin 2–1. VPS päävalmentaja Jussi Nuorela piti ottelua hyvänä harjoituksena ja herätyksenä tulevaa kautta ajatellen.

– Kyllähän siinä oli paljon asioita mistä meidän pitää oppia taas, ja toivottavasti opimmekin niistä asioista. Se ottelu oli minun mielestäni hyvä herätys siihen, että minkälaisia ne lähenevät tosipelit tulevat sitten todennäköisesti olemaan, kertoo Nuorela SJK ottelusta.

FF Jaro on pelannut loistavan alkukauden, joka huipentui viime lauantaiseen Ykköscupin voittoon. FF Jaro on tehnyt kauden alla monia hyviä pelaajakiinnityksiä Veikkausliigaseuroista. Punapaitoihin on siirtynyt esimerkiksi Emile Paul Tendeng ja Frankline Okoye IFK Mariehamnista, sekä Jacob Bushue Hakasta.

– Odotan siitä hyvää matsia. Jaro on ollut hyvässä kevätvireessä ja Ykköscupin voitto osoitti sen. He varmasti tulevat olemaan Ykkösen kovimpia joukkueita, ja he ovat saaneet talven aikana hyviä liigatason vahvistuksia joukkueeseen. Ottelusta tulee hyvä mittari meille siitä, että missä mennään, ennakoi päävalmentaja Nuorela lauantain ottelua.

Viime vuonna VPS ja Jaro kohtasivat kolme kertaa Ykkösessä. Ensimmäisestä ottelussa pelattiin 1–1 tasapeli, toisessa ottelussa VPS otti 2–1 voiton ja kauden päätöskierroksella mestaruuden jo varmistanut VPS taipui Jarolle lukemin 0–1.

– On erittäin tärkeää että voimme lopettaa alkukauden hyvin ennen Veikkausliigakauden alkua. Se parantaa joukkueen itseluottamusta. Toivottavasti saamme hyvän tuloksen lauantaina, jotta voimme rakentaa positiivista momentumia ensimmäiseen otteluun, kommentoi Morrissey.

Myös Veikkausliigakauden alku lähestyy, ja ensimmäinen ottelu pelataan jo viikon päästä lauantaina, kun AC Oulu saapuu Hietalahteen.

– Luulen että pikkuhiljaa rupeaa ajatukset olemaan siellä kauden avauksessa. Se on oikeasti jo lähellä, mutta tietysti tässä vielä mennään niin sanotusti viikko kerrallaan. Tässä on nyt vielä yksi treenimatsi edessä. Se pelataan ja valmistaudutaan siihen. Sitten luulen, että maanantaista eteenpäin fokus alkaa olemaan siellä sarja-avauksessa, kommentoi Nuorela.

– Monet pelaajista eivät malta odottaa, minä mukaan lukien. Emme ole pelanneet Veikkausliigassa pitkään aikaan, ja monille pelaajille tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta Veikkausliigassa, koska he ovat pelanneet alemmissa sarjoissa viimeiset pari vuotta, kertoo Morrissey joukkueen fiiliksistä kauden alla.

VPS – FF Jaro ottelua ei striimata, mutta futis on parasta paikan päällä, joten saavu siis Elisa Stadionille lauantaina 26.3. kannustamaan Vepsu voittoon. Lipun hinta on 5 € ja lipun voit ostaa osoitteesta https://www.lippu.fi/event/vps-vaasan-palloseura-2022-elisa-stadion-vaasa-15095455/

VPSTV ennakko:  

VPS – FF Jaro

Harjoitusottelu

Elisa Stadion, Vaasa

26.3.2022. klo 13.15

Liput: https://www.lippu.fi/event/vps-vaasan-palloseura-2022-elisa-stadion-vaasa-15095455/ 

Otteluraportti: VPS – FF Jaro
Radio Hietalahden vieraana Satu Nieminen

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio