Vepsu etsii viestinnän osaajaa!

TYONHAKUILMOITUS

Oletko markkinointihenkinen ja sinulta löytyy kykyä tuottaa sisältöä eri viestintäkanaviin (printti, netti, some)? Löytyykö sinulta osaamista tapahtumajärjestämisestä, sekä media-alan tuntemusta? Saatat olla etsimämme henkilö!

Vepsun viestinnän osaajana pääset kiinni ammattilaisjalkapalloilun kiehtovaan maailmaan. Pääset kehittämään perinteikkään suomalaisen jalkapallobrändin näkyvyyttä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti ja huolehdit seuran mediajärjestelyistä.

Urheiluseuratyössä on välttämätöntä pystyä ilta- ja viikonlopputöihin ja olla muutenkin joustava työaikojen suhteen. Työ vaatii näin ollen myös hyvää itseorganisointi- ja nopeaa reagointikykyä. Halu kehittää itseään on meille tärkeää. Työ onkin sovitettavissa esimerkiksi vasta opintojaan viimeistelevälle tulevaisuuden viestinnän/markkinoinnin ammatilaiselle.

Työympäristössäsi sinua ympäröivät intohimoiset jalkapalloihmiset, joten palo lajia kohtaan on luonnollisesti tässä pestissä etu. Perehdytämme sinut joka tapauksessa urheiluseuran toimintaan kokonaisvaltaisesti. Eduksi lasketaan myös taitto- ja valokuvaustaidot. Työ alkaa 1.1.2019.

Kiinnostuitko? Hae työtehtävään lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus ja CV osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lisätietoja työhön liittyen voit kysellä seuraavilta tahoilta:

Riku Asukas
Hallituksen pj
050 388 3488
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Petri Fahler
Toimitusjohtaja
050 994 2875
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Ennakko: VPS hamuaa pisteitä Lahdelta ennen maaott...
Raportti: IFK taisteli tasapelin Vaasasta

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio