Lapsiperheillä hyvät oltavat Vepsun peleissä – alle 12-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy

vepsula

Vaasan Palloseuran ottelutapahtumissa on lapsiperheille hyvät oltavat.

Asia, joka monesti unohtuu on, että alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään Vaasan Palloseuran peleihin, kuten aiemminkin.

Tämän lisäksi perheen pienimpiä varten stadionilla on oma tila, jonne vanhemmat voivat tuoda lapsiaan leikkimään pelin ajaksi. Vepsula on vanhan puukatsomon puolella sijaitseva tila, jossa lapsilla on turvallinen paikka temmeltää ohjaajien valvomana. Vanhemmat (ja lapset) voivat seurata peliä myös Vepsulan edessä olevilta penkkiriveiltä, jotka on juuri sitä varten rajattu. Tunnelmia viime kaudelta näet Vepsulan Facebook-sivuilta.

Vepsulan kertamaksu on 5 € ja kausikortin Vepsulaan saat hintaan 10 €.

Tämän lisäksi Pohjoispäädyssä (kaupungin puoleinen pääty) katsomon takana toisessa kerroksessa on lapsille oma herkkukauppa ja hengailualue Kids Zone. Kesän aikana stadionilla on lapsille muitakin aktiviteetteja, kuten esimerkiksi pomppulinna.

VPS haluaa seurana lämpimästi toivottaa kaikki lapsiperheet tervetulleiksi ottelutapahtumiinsa ja pitää omalta osaltaan huolen, että perheet viihtyvät ja saavat nauttia futiksesta täysillä. Nähdään Hietalahdessa!

OSTA LIPUT ROPS-OTTELUUN TAI KAUSIKORTTI.
VPSTV: Timi Lahti haastattelussa valmistavien tree...
Ennakko: Uudistunut RoPS vieraaksi toisessa kotiot...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio