Henri Sillanpää jatkaa Vepsun edustuksen maalivahtivalmentajana

199084_huge

Henri Sillanpää jatkaa myös edustuksessa maalivahtivalmentajana.

Vastikään pitkän jatkosopimuksen VPS Junioreiden kanssa tehnyt Henri Sillanpää jatkaa myös edustusjoukkueessa maalivahtivalmentajan tontilla. Vepsun P05 ja P07 -joukkueita, sekä seuran maalivahteja luotsaava Sillanpää on pelaajauransa päättymisestä jälkeen kaudesta 2016 saakka toiminut edustuksessa maalivahtivalmentajana.

Sillanpää on yli seuralegenda, joka on kehittänyt itseään vuosien aikana monipuolisesti niin maalivahti- kuin joukkuevalmennuksen osalta.

- Olen kouluttanut itseäni ensin lasten ja nuorten valmennuksessa. Viime vuonna suoritin UEFA A-maalivahtivalmentajakoulutuksen. Nyt on ollut hiljaisempaa, mutta pian olisi tarkoitus jatkaa joukkuepuolella A-valmentajatutkintoa kohti. Tarkoitus on kehittää itseäni moniopuolisesti, koska sekä joukkue-, että maalivahtivalmennus kiinnostaa. Nyt on ollut hienoa, kun on saanut tehdä molempia. Aamupäivät ovat olleet maalivahtivalmennuspainotteisia ja iltaisin on ollut enemmän sitten joukkuevalmennusta, Sillanpää pohti vastikään ilmestyneessä Vepsun Good Company -lehdessä.

- Henkalla on kattava valmentajapolku meneillään ja sitä on ollut hieno seurata. Hän on todella intohimoinen valmentaja ja innostunut siitä mitä tekee. Työmäärä, mitä Henkka tällä hetkellä tekee seurassa on todella suuri. On Vepsulle hieno asia, että Henkka jatkaa. Se on myös hieno asia itselleni henkilökohtaisesti, koska tunnemme toisemme jo pitkältä ajalta. Yhteistyö toimii mutkattomasti ja puhumme niin sanotusti samaa futiskieltä. Se on ehdottomasti vahvuus, päävalmentaja Petri Vuorinen puolestaan kommentoi.

Sillanpään rooli on iso jälleen tulevaa kautta ajatellen myös joukkueenrakennuksen osalta, sillä edustuksella ei ole vielä sopimusta yhdenkään maalivahdin kanssa.

- Henkka on vahvasti mukana vahvasti, kun etsimme maalivahtia ensi kaudeksi, Vuorinen toteaa.

VPS Junioreiden aiemmin julkaistun sopimusuutisen voit lukea tästä.

---

Huomioithan, että kausikorttitarjoustamme - 149 € pääkatsomon kausari & 59 € päätykatsomokausari - on jäljellä enää reippaat kaksi päivää! Tarjous päättyy perjantaina 30.11. Hanki siis kausikorttisi NYT!

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ!

Kausikorttien hinnat nousevat puolilta öin! Hyödyn...
Kujanpään optio käytetty - sopimustilanne näyttää ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2021 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio