Gambit Pelipäivän studiolähetys viihdyttää stadionilla ennen ottelua

gambit

VPSTV ei rajoitu tänä vuonna pelkästään YouTuben ja muun sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan, vaan se valtaa myös VPS:n ottelupäivät.

Gambit Pelipäivän studio on Tommi Helmisen juontama lähetys, joka näytetään Elisa Stadionilla eritoten eteläpäädyn LittlePub -nurkkauksessa, sekä yläkerran VIP-ravintolassa noin tuntia ennen ottelua.

– Pelipäivän studio toivottaa ihmiset tervetulleiksi stadionille jo selkeästi ottelua aiemmin. Studiolähetyksen jälkeen jää edelleen aikaa kohtaamisille ja keskusteluille tuttujen kesken tai vastaavasti sen päätteeksi voi esimerkiksi siirtyä sujuvasti joukkueiden alkulämmittelyiden seuraamiseen, VPS:n tiedottaja Ilkka Kittilä kommentoi.

– Lähetys on loistavien paikallisten toimijoiden ja Vepsun yhdessä tuottama ja sen tarjoaa yhteistyökumppanimme Gambit. Helmisen Tommi on mainio futistoimittaja ja oiva henkilö juontamaan tällaista prokkista.

Pelipäivän studiossa nähdään kauden aikana erilaisia asioita. Millainen ennakkopaketti nähdään Inter-ottelusta? Tule stadionille tarkastamaan!

VPSTV:n videotuotannosta vastaa suurelta osin tällä kaudella Lowline Creative.

Muistathan myös, että jälkipelit puidaan Elisa Stadionilla VPS:n VIP-ravintolassa, joka avaa ovensa kaikille ottelun päätyttyä.

Ennakko: Sarja-avauksessa vastaan talvikauden kovi...
Jälkipelit Elisa Stadionilla! VIP-ravintola avaa o...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio