Ennakko: VPS lähtee hämmentämään soppaa - "Peli kerrallaan katsotaan, mitä voimme tehdä"

untitled-12

Vaasan Palloseura kohtaa lauantaina kello 17:00 Elisa Stadionilla KuPSin. Ottelussa on opiskelijoille supertarjous, sillä näyttämällä opiskelijakorttia portilla, saat lipun päätykatsomoon hintaan 5 €. Tarjous on voimassa vain portilta ostettaessa.

VPS-päävalmentaja Petri Vuorinen odottaa ottelusta tasaista ja ennen kaikkea vauhdikasta taistoa.

- Huomenna nähdään varmasti vauhtia tekemisessä. KuPS taistelee mitaleista ja tykkää pitää vauhtia peleissään. Se on hyvä joukkue, jossa on dynaamisia, aktiivisia ja juoksuvoimaisia pelaajia, jotka pystyvät prässäämään ylempää. Lauantaina mennään varmasti kovaa pitkiä jaksoja pelissä, eikä yksi piste tyydytä kumpaakaan, VPS-luotsi Petri Vuorinen kommentoi ottelun alla.

Raidan kapteeni Sebastian Strandvall näkee viimeisen neljän ottelun ryppään KuPSia, HJK:ta, RoPSia ja Honkaa vastaan mahdollisuutena.

- Neljässä jäljellä olevassa pelissä kohtaamme kärkinelikon. Peli kerrallaan katsotaan, mitä voimme tehdä ja miten pystymme hämmentää soppaa. KuPS taistelee mitalista ja meillä ei ole mitään hävittävää. Näen tämän hyvänä haasteena haastaa kärkeä peli kerrallaan. Se mittaa meitä taas. Jos voittaisimme kaikki lopuista peleistä, se antaisi kaudelle hyvän päätöksen ja fiiliksen, Strandvall pohti.

Myös edellisestä kotipelistä Ilvestä vastaan Strandvallilla on hampaankolossa. Silloin ei kaikki mennyt niin kuin siellä kuuluisassa Strömsössä.

- Edellinen kotimatsi Ilvestä vastaan oli meiltä heikko suoritus. Kiva päästä kotikentälle taas pelaamaan hyvää vastustajaa vastaan. Tämä on tietynlainen kasvojen pesun paikka. Haluamme olla parempia ja yhtenäisempiä ja pelata paremmalla peli-ilmeellä. Näiden asioiden pitää näkyä, mikäli huomenna haluamme pisteitä, Strandvall paalutti.

Pelillisesti pääkäskijä Vuorisen mukaan tulee pystyä huomioimaan vastustajan vahvuudet ja heikkoudet.

- Kyllä meidän pitää pystyä pelaamaan KuPSin vahvuuksia pois ottelussa. He tykkäävät hyökätä nopeasti ja heillä on nopeita, hyviä pelaajia, jotka tykkäävät haastaa. Noita asioita tulee eliminoida meidän tavoillamme. Pitää myös muistaa, että he ovat hyviä hitaissa hyökkäyksissä ja pystyvät pelaamaan erilaisilla kombinaatioilla.

- Heikkoudet liittyvät heillä ehkä puolustamiseen. Toki heikkoudet puolustamisessa liittyvät myös ehkä siihen, miten he hyökkäävät. Noita asioita meidän tulee vastaavasti käyttää hyväksi ja hyödyntää niissä omia vahvuuksiamme, Vuorinen tuumi.

Terveystilanne on Vepsun kohdalla tässä pelissä hyvä. PS Kemiä vastaan penkillä oli vain kolme kenttäpelaajaa ja kakkosvahti, mutta nyt on eri ääni kellossa.

- Tilanne on hyvä, kun vertaa Kemi-peliin Penkki on täynnä hyviä pelaajia, jotka pystyvät myös ratkaisemaan päästessään kentälle. Se voi olla jopa merkittävä tekijä koko ottelun ratkaisun suhteen. Penkiltä saattaa löytyä isojakin apuja pelin edetessä.

OSTA LIPUT KUPS-OTTELUUN TÄSTÄ.

Artikkelikuva: Harri Bragge. 

Raportti: KuPS haki pisteet Vaasasta
Hyviä uutisia! Kapteeni jatkaa Raidassa ainakin se...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio