FC Sion -lainat Ciss ja Gueye jatkavat kauden loppuun Vepsussa

untitled-4

Vaasan Palloseura hankki keväällä kolme lainapelaajaa sveitsiläisestä FC Sionista. Jo aiemmin ilmoitettiin, että Marco Privitera palasi Sioniin, mutta Ibrahima Gueye ja Elhadji Ciss jatkavat lainasopimuksilla Vepsussa kauden loppuun.

Topparina pelaava Ciss toki on valitettavasti loukkaantuneena ja paluu kentille tapahtunee vasta elokuun lopulla.

- Olen erittäin tyytyväinen Cissin tekemiseen. Hän on todella ammattimainen ja voisi pelata korkeammallakin tasolla kuin Veikkausliiga. Hän johtaa joukkuetta puolustussuuntaan ja pelaa kovaa kaksinkamppailuissa. Asenne urheilemiseen ja jalkapalloiluun on ihan huipputasoa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

- Valitettavasti Ciss loukkaantui ja on ollut leikkauksessa. Hän on näillä näkymin poissa aina elokuun loppuun saakka, mutta silti Sionin kanssa on sovittu, että hän jää tänne ja hän itse halusi myös jäädä. Se on tärkeä lähtökohta, Vuorinen jatkaa.

Hyökkääjänä pelaava Gueye on jälleen käytettävissä TPS-pelissä kärsittyään korttitilin täyttymisen myötä tulleen pelikieltonsa.

- Gueyen parhaat puolet liittyvät nopeusominaisuuksiin. Gueyen hyvät ominaisuudet ovat kaikki huippuluokkaa. Kehityskohteet liittyvät enemmän pelikäsityksellisiin asioihin ja siihen, miten se tekemisen taso pysyy vielä tasaisemmin korkealla. Olen tyytyväinen siihen, että myös Gueye jatkaa meillä loppukauden, Vuorinen toteaa.

OSTA LIPUT TPS-OTTELUUN TÄSTÄ.

Artikkelikuva: Harri Bragge. 

Ennakko: VPS saa vieraakseen parempaan vireeseen ä...
Päävalmentaja Vuorinen Kemi -ottelusta: "Nollapeli...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio