Akseli Kalermo kahden viikon lainalle AC Kajaaniin

kalermo_akseli_19_1

Vaasan Palloseuran puolustaja Akseli Kalermo pelaa seuraavat kaksi viikkoa lainalla AC Kajaanin paidassa Ykkösessä.

Viime talvena Vepsuun AC Oulusta siirtyneen Kalermon peliaika Raidassa on jäänyt vähäiseksi, sillä hän on pelannut Akatemian pelien lisäksi vain yhdessä ottelussa Veikkausliigassa. Ykkösen pelit tekevät siis tässä vaiheessa hyvää.

- Akseli Kalermo on nyt pari viikkoa lainalla AC Kajaanissa. Hän on tehnyt todella hyvin ja ammattimaisesti töitä tällä kaudella ja työstänyt esimerkiksi fysiikkaansa todella paljon. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja hän ei ole saanut riittävästi peliaikaa, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi ja jatkoi:

- Kajaanista tuli pyyntö ja päädyimme yhdessä Akselin kanssa nopeasti siihen päätökseen, että on hyvä saada muutama peli Ykkösessä tässä vaiheessa. Se tekee hyvää Akselin kehitykselle, mutta myös meille, kun hän palaa sieltä saatuaan pelituntumaa taas. Toivon lainapestille vain hyvää ja toivon, että "Kale" palaa voittojen kanssa takaisin.

AC Kajaani on tällä hetkellä 10 joukkueen Ykkösessä seitsemäntenä kerättyään 14 pelistä 15 pistettä. Kajaanilla on eroa putoamisviivaan viisi pistettä. Kajaanissa pelaa tällä hetkellä myös VPS-kasvatti Arttu Nuutinen.

Gatambiyen maali toi VPS J Akatemialle voiton
Lippu- ja kyyditystarjous SJK-VPS -otteluun!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://vepsu.fi/

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio