Vuonna 2024 vietetään VPS:n 100-vuotisjuhlaa! Liity mukaan!

DSC_3448

Vepsun viime kauden menestys on kantanut hedelmää myös kuluvalle kaudelle katsomoiden täyttyessä ottelusta toiseen. Joukkueen pelistä saadaan nauttia sen viihdyttävimmässä muodossaan palvellen runsaita katsojamääriä, ja etenkin yhteisöllisyys korostuu ympäri Vaasan aluetta yhteisen rakkaan seuran kannatuksen merkeissä. VPS taistelee parhaillaan Veikkausliigan kärkisijoista ja pelaa kesällä myös UEFA:n Konferenssiliigan karsintaotteluita. Voiko asetelmat edes olla tätä paremmat?Vepsun mukana myös yhteistyökumppanit ovat saaneet osakseen menestystä. Yhteistyökumppaneiden näkyvyys korostuu etenkin sosiaalisessa mediassa ja ottelutapahtumissa, luoden orgaanista liikennettä yritysten suuntaan. VPS:n menestys kentällä sekä samanaikainen 100-vuotisjuhla luovat yhteistyökumppaneille suuria mahdollisuuksia näkyvyyden suhteen, ja tästä sinunkaan ei tulisi jäädä paitsi.
 


Oletko odottanut sopivaa aikaa hypätä mukaan remmiin? Kausi 2024 Vepsun remmissä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia, ja jäljellä on vain löytää sopivin vaihtoehto katalogistamme juuri teille. 
 


Vepsun 100-vuotisjuhlaa vietetään koko kauden ajan erilaisten tapahtumien, kampanjoiden ja sisällöntuotannon parissa. Kaikella tällä sisällöllä on mahdollisuus antaa loistavaa näkyvyyttä seuraamme tukeville yrityksille. Olemme varmoja, että löydämme parhaan ratkaisun juuri teitä varten, ja toivomme, että olemme pian yhteydessä!


 
Yhteydenotot Mika Koivumäelle numeroon 040 551 6995 tai sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


 
Tehdään yhdessä vuodesta 2024 VPS:n historian upein. Tervetuloa mukaan!

Otteluennakko: EIF - VPS | Veikkausliiga
Jatketaanko voittojen tiellä myös Tammisaaressa?
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio