VPS jatkaa toimiaan epäasiallisen käytöksen ehkäisemiseksi

4SqdJlyg

Lemonsoft Stadionin ylin ravintolakerros täyttyi keskiviikko-iltana organisaation toimihenkilöistä, jotka kävivät koulutuksen ohessa avointa keskustelua häirinnän ja muun epäasiallisen käytöksen tunnusmerkeistä sekä niihin reagoimisesta. Seuran toimihenkilöille ja työntekijöille koulutus oli pakollinen.

 

Seura sai vieraakseen Vaasan Danfossin HR Generalistin Heidi Saarisen, joka luennoi häirinnän ja muun epäasiallisen käytöksen piirteistä, vaikutuksista sekä henkilöstön toimintavelvollisuuksista. Saarisen luennolla tarkasteltiin mm. toimintamalleja, joilla pyritään reagoimaan työssä tapahtuvaan epäasialliseen käytökseen.

 

Koulutuksen tavoitteena oli lisätä ymmärrystä, minkälainen käyttäytyminen on epäasiallista kohtelua, ja miten siihen tulee puuttua. Tarpeen tullen lainsäädäntö toimii ohjaavana tekijänä epäasiallisen kohtelun selvittelyssä sekä eri toimijoiden vastuissa työpaikoilla.

 

VPS:n organisaatio kehittää koulutuksen myötä toimintamalliaan häirinnän ja muun epäasiallisen kohtelun ehkäisemiseksi. Seuralla on vastuu tehdä työympäristöstä turvallinen ja kannustava ilmapiiri kaikille osallisille.

 

Mikäli olet kokenut tai todistanut organisaation sisällä epäasiallista käytöstä, häirintää tai muuta arvojen vastaista toimintaa, suosittelemme olemaan yhteydessä seurajohtoon tai tekemään asiasta ilmoituksen Palloliiton Whistleblower -ilmoituskanavalle. Linkin Whistlebloweriin löydät tästä.

Otteluennakko: VPS - SJK | Liigacup
Oletteko valmiita Liigacupin aloitukseen? Me olemm...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio