Otteluennakko: VPS - SJK | Liigacup

8ta6W9gA

Liigacup 2024 käynnistyy VPS:n osalta tulevana lauantaina, kun Raita saa vieraakseen derbyvastustajansa SJK:n Vaasan VEO Areenalle.

 

Vepsulle Liigacupin SJK-peli on joukkueelle vasta vuoden toinen ottelu. VPS pelasi viime ottelunsa Seinäjoen Wallsport Areenalla SJK Akatemiaa vastaan, jonka isäntäjoukkue vei niukin lukemin 1-0. Vepsulla ottelun tavoitteena oli peluuttaa mahdollisimman paljon pelaajia, ja suunnitelman mukaisesti kukaan ei pelannut täyttä 90 minuuttia. 

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kertoo SJK Akatemia-harjoituspelin olleen tärkeä harjoitusottelu joukkueelle ennen Liigacupin aloitusta.

- Lähtökohtana oli jakaa kaikille tasaisesti minuutteja, ja siinä onnistuimme. Harmittavasti kuitenkin poissaoloja oli paljon, joten emme päässeet pelaamaan ns. kahdella miehistöllä. Oli tärkeää saada yksi harjoituspeli allemme ennen Liigacupin aloitusta.

- Se oli vuoden ensimmäiseksi peliksemme ihan ok. Ottelusta ensimmäiset 70 minuuttia oli suhteellisen kontrolloitua ja peli oli meidän hallinnassamme. Meidän olisi pitänyt jopa mielestäni johtaa peliä. Sen jälkeen pelimme hajosi, ja meillä oli sekalainen miehitys kentällä. Harmittavasti myös SJK Akatemia sai yhden maalin pelin loppuun, Nuorela kertoo.

 

Joukkueen treeniviikko on sujunut Nuorelan mukaan hyvin talvisista ja kylmistä olosuhteista huolimatta. Joukkue on treenannut ulkoilmassa, mikä on Nuorelan mukaan juuri ryhmän suunnitelmien mukaista.

- Tämä viikko on ollut hyvä, ja olemme pystyneet harjoittelemaan ulkona, niin kuin haluammekin. Kaikki on mennyt suunnitellusti ja meillä on hyvä treeniviikko takana, Nuorela toteaa.

 

Vastaan asettuva SJK on kokenut merkittäviä muutoksia joukkueen rakenteessa. Joukkuetta luotsaa uusi valmennusryhmä, ja joukkueen rungosta on lähtenyt tärkeitä avainpelaajia. Nuorela näkee uudistuneen SJK:n mielenkiintoisena joukkueena, ja näkee tulevassa kohtaamisessa Vepsun vahvuuden olevan vanhan toiminnan päälle rakentamisen.

- Sanoisin, että tällä hetkellä vahvuutemme on vanhan päälle rakentaminen. Runkomme on pysynyt jopa kolme vuotta hyvin kasassa, ja toimintamme on kaikille jo suhteellisen tuttua. Joukkueemme rakenne on kuitenkin hieman muuttunut, ja siinä mielessä olemme erilainen fyysiseltä profiililtamme verrattuna viime kauteen. Haluamme silti pelata samanlaista peliä, kuin viime kaudella.

- Uskon, että pelistä tulee todella mielenkiintoinen. SJK:N valmennus on vaihtunut, ja heidän pelitapansa on muuttunut totaalisesti. Vastaamme tulee täysin uudistettu SJK, jolla on paljon nuoria taitavia pelaajia joukkueessa, Nuorela summaa.

 

VPS kohtaa SJK:n Liigacupin avausottelussa lauantaina 27.1. Ottelu vihelletään käyntiin Vaasan VEO Areenalla kello 18:00, ja voit ostaa lippusi peliin osoitteesta www.lippu.fi!

 

HUOM! Otteluun on rajattu katsojamäärä, ja vain ensimmäiset 450 henkeä pääsevät todistamaan vuoden ensimmäistä taistelua Pohjanmaan herruudesta.

 

 

VPS - SJK

 

Liigacup

 

VEO Areena, Vaasa

 

27.1.2024 kello 18:00

Otteluraportti: VPS - SJK | Liigacup
VPS jatkaa toimiaan epäasiallisen käytöksen ehkäis...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio