VPS on Miesten Ykkösen mestari - Gnistan-ottelun raportti

IMG_3605 Kuva: Kalevi Hämäläinen

Vaasan Palloseura on Miesten Ykkösen mestari!

VPS kohtasi Helsingin Oulunkylässä IF Gnistanin ylemmän jatkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa. Lauantain vierasjoukkue varmisti mestaruuden ja nousun takaisin Veikkausliigaan selvin 1-4 numeroin.

Vaasan Palloseura:

Teppo Marttinen – Miika Niemi, Kareem Moses, Mikko Pitkänen – Samba Sillah, Samuel Lindeman (81 min, Fabrice Gatambiye), Aleksi Pahkasalo (83 min, Arttu Nuutinen), Jiri Nissinen (90+2, Honar Abdi) – Steven Morrissey (73 min, Riku Jääskä), Joonas Vahtera (73 min, Aatu Laatikainen) – Kalle Multanen.

VPS sai otteluun loistavan startin ja se siirtyi Kalle Multasen maalilla 0-1 johtoon, kun peliä oli pelattu vain 3 minuuttia. Vepsun toinen maali syntyi 27.minuutilla ja viisi minuuttia myöhemmin Steven Morrissey laukoi taululle jo lukemat 0-3. Tämäkään ei vielä riittänyt Vepsulle, vaan Morrissey viimeisteli 38.minuutilla lukemiksi 0-4.

Gnistan onnistui kaventamaan pilkulta tauko tilanteeksi 1-4. Ottelun toisella jaksolla ei lisämaaleja nähty.

VPS - IF Gnistan-ottelun tilastot:

VPS päättää tämän kauden Miesten Ykkösen kotiottelulla FF Jaroa vastaan lauantaina 23.10. Ottelu alkaa Elisa Stadionilla kello 15.00.

Liput myynnissä osoitteessa Vepsu.fi/kauppa.