VPS matkaa huomenna AC Oulun vieraaksi taistelemaan eurolopputurnauksen finaalipaikasta

221022_AC_OULU-VPS_eventwwwgigantti_1920x1080px

VPS jatkaa otteluitaan huomenna 22. lokakuuta, kun joukkue matkaa kohtaamaan AC Oulun eurolopputurnauksen semifinaalin merkeissä.

 

VPS on ollut hurjassa vireessä viime aikoina. Jatkosarjassa VPS ei hävinnyt otteluakaan ja aikaisemmin tällä viikolla joukkue otti erittäin vakuuttavan 5–1 voiton FC Interistä eurolopputurnauksen ensimmäisessä ottelussa. Maalinteosta vastasivat Samu Alanko, Kalle Multanen, Roni Hudd ja Miika Niemi. Tämän lisäksi maininnan ansaitsee myös Tyler Reid, joka oli alustamassa kolmea näistä maaleista.

 

- Olimme tehokkaita, eikä siinä montaa paikkaa hukattu. Laitoimme kovalla prosentilla palloja maaliin, mutta ennen kaikkea se oli tosi ehjä ja hyvä puolustussuoritus koko joukkueelta, VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela kommentoi keskiviikkoista voittoa.

 

Lauantain ottelussa AC Oulua vastaan on kovat panokset. Voittaja etenee kaksiosaiseen eurolopputurnauksen finaaliin kamppailemaan FC Hakan kanssa UEFA:n Konferenssiliigan karsintapaikasta.

 

Veikkausliigan seitsemänneksi sijoittunut AC Oulu hävisi kaksi viimeistä loppusarjan ottelua, mutta joukkue pääsi takaisin voittojen tielle aikaisemmin tällä viikolla eurolopputurnauksen ensimmäisessä ottelussa, kun se kaatoi vieraissa SJK:n numeroin 1–0. AC Oulun avainpelaajia ovat viime otteluiden aikana olleet esimerkiksi sveitsiläiskeskikenttä Magnus Breitenmoser, suurlupaus Otso Liimatta, hyvän määrän maaleja viime aikoina iskenyt Rasmus Karjalainen sekä joukkueen sisäistä maalipörssiä johtava Michael López.

 

Keskinäiset kamppailut AC Oulun kanssa ovat menneet tällä kaudella selvästi VPS:lle. Heti kauden alussa joukkueet kohtasivat Vaasassa, jolloin peli päättyi 2–2 tasapeliin, mutta tämän jälkeen VPS kuitenkin päihitti oululaiset vieraissa murskalukemin 6–0. Viimeisin ottelu näiden joukkueiden välillä pelattiin vain kaksi viikkoa sitten, kun VPS oli kotonaan vahvempi numeroin 2–1.

 

- Oulu on ollut mieluisa vastus tänä vuonna ja olemme pärjänneet hyvin heitä vastaan. Mutta katsotaan, Oulu on nyt koko ajan vähän punonut uusia juonia. He tulivat SJK:ta vastaan ihan erilaisella ryhmityksellä ja pelitavalla kuin oikeastaan koko kaudella, Nuorela toteaa.

 

Jatkaako Vepsu vielä eurolopputurnauksen finaaliin? Ottelu alkaa kello 17.00 ja on katsottavissa Ruutu+ palvelusta!

 

VPS Akatemian huippukausi Kolmosessa huipentuu myös lauantaina, kun joukkue matkaa Tornioon TP-47:n vieraaksi taistelemaan noususta Kakkoseen. Kyseessä on kaksiosaisen nousukarsinnan toinen osaottelu. VPS Akatemia lähtee otteluun varsin hyvistä lähtökohdista, sillä viime lauantaina pelattu ensimmäinen joukkueiden välinen ottelu päättyi VPS:n 3–1 voittoon.

 

AC Oulu – VPS

Veikkausliiga

Raatin stadion, Oulu

22.10.2022 klo 17.00

VPS voittaa AC Oulun ja etenee eurolopputurnauksen...
Kalle Multanen jatkaa Vepsussa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio