VPS:llä huomenna mahdollisuus varmistaa sarjapaikka ensi kaudeksi

VPS jatkaa otteluitaan maajoukkuetauon jälkeen huomenna 28. syyskuuta, kun joukkue matkaa kohtaamaan FC Lahden.


Joukkueita erottaa sarjataulukossa tällä hetkellä seitsemän pistettä. FC Lahti löytyy tällä hetkellä Veikkausliigan toiseksi viimeiseltä sijalta, eli joukkue on tällä hetkellä suuntaamassa putoamiskarsintaan. VPS voi voitolla nostaa eron kymmeneen pisteeseen ja täten varmistaa sarjapaikkansa. Kolme pistettä veisi Vepsun myös lähemmäksi Eurolopputurnauspaikkaa, joten huomenna pelataan erittäin tärkeistä pisteistä.


VPS aloitti Veikkausliigan Haastajasarjan vahvasti, kun joukkue kukisti Ilveksen vieraissa numeroin 2–3. Ottelun tähtipelaajina toimivat kaksi maalia viimeistellyt Kalle Multanen ja kaikkia maaleja alustamassa ollut Tete Yengi. FC Lahden Haastajasarjataival alkoi taas katastrofaalisella tavalla, kun se hävisi IFK Mariehamnille tylyin 6–0 numeroin. FC Lahden pelissä on ollut viime aikoina paljon vaikeuksia erityisesti maalinteossa. Joukkue ei ole nimittäin tehnyt maalia viimeiseen viiteen otteluun.


Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahteen kertaan. Hieman normaalista poikkeavasti molemmat ottelut on pelattu VPS:n kotona Hietalahdessa. Ensimmäinen ottelu oli paperilla FC Lahden kotiottelu, mutta peli pelattiin silti Vaasassa, sillä Lahdesta ei löytynyt pelikuntoista kenttää. VPS otti kaiken hyödyn tästä yllättävästä kotiedusta ja huristeli 0–5 "vierasvoittoon".Toinen keskinäinen ottelu pelattiin elokuun loppupuolella, ja tällöin FC Lahti oli tapahtumarikkaan ottelun jälkeen vahvempi numeroin 2-3.


Kesken kautta päävalmentajan pestin itselleen lunastaneen Mikko Mannilan luotsaaman FC Lahden avainpelaajiin kuuluu esimerkiksi laitapelaaja Kevin Kouassivi-Benissan, viime kohtaamisessa kaksi maalia Vepsua vastaan iskenyt hyökkääjä Chinedu Geoffrey, Latvian maajoukkuemies Eduards Emsis ja Sveitsin pääsarjasasta kesällä Lahteen siirtynyt toppari Arian Kabashi.


Ottelu alkaa kello 18.00 ja on katsottavissa Ruutu+ palvelusta! Myöhemmin tällä viikolla pelataan myös Lemonsoft Stadionilla, kun HIFK saapuu VPS:n vieraaksi sunnuntaina. Varmista paikkasi ottelusta ennakkoon täältä.


FC Lahti – VPS

Veikkausliiga

Lahden Stadion, Lahti

28.9.2022 klo 18.00 

VPS pelaa Veikkausliigassa ensi kaudella!
Radio Hietalahden uusin jakso nyt kuunneltavissa
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio