Vepsulle tappio Oulunkylässä - Gnistan-ottelun raportti

Gnistan---VPS-2-0-miesten-Ykkonen-18.7.2021-6-of-77 Kuva: Kalevi Hämäläinen

Vaasan Palloseura matkusti sunnuntaina 18.7. Oulunkylään IF Gnistanin vieraaksi. Ottelu oli ensimmäinen ottelu Vepsulle kahden viikon karanteenijakson jälkeen. Tämä ei kuitenkaan näkynyt vierasjoukkueen otteissa, vaan VPS aloitti ottelun vahvasti ja onnistui luomaan erittäin vaarallisia tilanteita Gnistanin maalille.

Parhaimmat maalinteko tilanteet syntyivät Luqman Kassimille ja Aleksi Pahkasalolle. VPS ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa, vaan kotijoukkue rokotti ensimmäisestä tilanteesta. Kaudella 2018 Vepsussa pelannut Douglas Cae viimeisteli tilanteeksi 1-0. Toisella jaksolla ottelu aaltoili puolelta toiselle ja molemmilla joukkueilla oli mahdollisuus maalintekoon. Ottelua oli pelattu 76.minuuttia, kun Topi Järvinen viimeisteli ottelun loppulukemiksi 2-0.

Tappio oli Vaasan Palloseuralla kauden toinen.

Vaasan Palloseura:

Tuomas Pöyhönen – Miikka Niemi, Mikko Pitkänen, Samuel Lindeman (67 min, Jonas Vahtera), Kareem Moses – Aleksi Pahkasalo, Aatu Laatikainen, Sebastian Strandvall (67 min, Fabrice Gatambiye), Arttu Nuutinen (77 min, Samba Sillah), Luqman Kassim (77 min, Kalle Multanen), Steven Morrissey

VPSTV:n ottelukooste:

Maalit

1-0 Douglas Cae 38 min

2-0 Topi Järvinen 76 min

VPSTV:ssä ottelun jälkeiset haastattelut:

Vaasan Palloseuran ottelut jatkuvat lauantaina 24.7 kello 17.00 vieraskentällä KPV:tä vastaan.