Vaasan Palloseura Oy:n tulos lievästi voitollinen

tiedote

Menestyskausi nosti VPS Oy:n 30.11.2023 päättyneen tilikauden tuloksen voitolliseksi.

 

Yhtiön varsinainen liikevaihto kasvoi 54% päätyen 1 622 933 euroon. Muut liiketoiminnan tuotot olivat 272 tuhatta euroa, mikä on noin 40 tuhatta enemmän kuin edellisellä tilikaudella. Yhtiön liikevoitto oli 30 774,05€ ja lopullinen tulos 9 536,75€. Voitollisesta tuloksesta huolimatta yhtiön omapääoma on edelleen negatiivinen.

 

Loppukauden voittoputki ja sen tuoma lisäkiinnostus toivat merkittävän lisän yhtiön liikevaihtoon. Lippumyynti ylitti selvästi budjetoidun ja myös yhteistyökumppanimyynti kasvoi merkittävästi. Kauden alla ja kesän aikana tehdyt päätökset lisäpanostuksesta joukkueeseen nostivat pelaajakuluja n. 10% verrattuna alkuperäiseen pelaajabudjettiin. 

 

Kuluvalla kaudella Europelit tuovat merkittävän kasvun seuran liikevaihtoon, mutta nostavat luonnollisesti myös kuluja. Europeleistä huolimatta VPS:n pelaajabudjetti pysyy viimevuoden toteutuman tasolla, ollen 670 tuhatta euroa, mikä on Veikkausliigan keskikastia. VPS:n tavoite kaudella on sijoittua kuuden parhaan joukkoon ja kamppailla Europelipaikasta myös tulevalle kaudelle.

 

- Viime kauden draama jää varmasti kaikkien VPS kannattajien mieliin ikuisesti. Olimme vielä juhannuksena sarjan viimeisenä ja meitä veikattiin varmaksi putoajaksi. Juhannusloman jälkeen kuitenkin joukkue ja valmennus tekivät uskomattoman nousun, emmekä hävinneet enää loppukauden aikana yhtään peliä. Tämän ansiosta nousimme pronssille ja karsintojen kautta europeleihin. Ja saamme 100-vuotisjuhlakautemme kunniaksi Europelit takaisin Vaasaan! toteaa Timo Harri, VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Yhtiökokous vahvisti 10.4 pidetyssä kokouksessa tilinpäätöksen ja osakeyhtiön hallituksen tulevalle tilikaudelle. Hallituksessajatkavat Timo Harri, Petri Kuivamäki, Ville Laakkonen, Kari Risberg, Jari Saaranen ja Pasi LämpsäIlkka Puikkonen jatkaa hallituksen sihteerinä.

Kauden ensimmäinen MATCH Magazine on nyt luettavis...
Otteluennakko: VPS - SJK | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio