Otteluennakko: VPS - SJK | Veikkausliiga

tVHuL7tQ

Raidan kannattajat saavat heti kauden kotiavauksessa käsiinsä suuren spektaakkelimaisen ottelun, kun VPS ja SJK ottavat toisistaan mittaa paikalliskohtaamisessa. Ottelu vihelletään käyntiin perjantaina 12.4. kello 19:00.

 

VPS aloitti uuden Veikkausliiga-kauden tärkeällä vierasvoitolla, kun 90-vuotisjuhliaan viettävä FC Haka kaatui Valkeakoskella lukemin 1-2. Vepsulle ottelu oli hyvinkin kaksijakoinen, ja molemmat vaasalaisten maalit tehtiin ottelun ensimmäisten 20 minuutin sisällä. Ensimmäisellä puoliajalla loistanut Raita joutui kovan paineen alle toisella nelivitosella, mutta Haka ei kuitenkaan Vepsun onneksi kyennyt nousemaan maalia lähemmäs. Nyt VPS pyrkii jatkamaan voiton tiellä myös kotonaan, kun joukkueen vieraaksi saapuu myös avauskierroksella täydet kolme pistettä ottanut SJK.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela antaa kunniaa avauskierroksen vastustajalle Hakalle, vaikka Raidan kohtaamat vaikeudet Valkeakoskella olivat osittain myös joukkueen itseaiheutettuja. 

- Tietysti meidän on annettava kunniaa Hakalle, joka tuli hyvin pelin sisään, ja pelasi toisella puoliajalla huomattavasti aggressiivisemmin ja hyökäten nopeammin. Se ei kuitenkaan voi tulla meille yllätyksenä, että meidän on pystyttävä olemaan tarpeeksi rohkeita omassa pallollisessa pelaamisessamme. Meidän on oltava myös valmiita fyysisiin haasteisiin, ja Valkeakoskella hävisimme huomattavan paljon kakkospalloja. 

- Ei ole varmasti hirveän vaikea arvata, että pelissä tulee olemaan paljon tunteita pelissä. Odotamme vauhdikasta ottelua, ja derby on aina derby. Kaikki tietävät meidän pelitapamme, ja SJK on myös mielestäni selkeästi vauhdikkaampi joukkue kuin viime vuonna. Jokaisessa pelissä henkinen aspekti on iso, ja se myös ratkaisee paljon. Tuskin kummallakaan joukkueella se on asenteesta kiinni, mutta tunteiden kontrolloiminen on myös tärkeää, eikä se saa mennä huomennakaan yli, Nuorela toteaa.

 

Loukkaantumisesta harjoituskauden lopulla kärsinyt joukkueen kapteeni Jesper Engström on jälleen pelikunnossa, ja VPS-ikoni odottaakin innolla viihdyttävää peliä perjantaille. Valkeakoskella uransa ensimmäisen Veikkausliiga-maalin tehnyt Teemu Hytönen toteaa myös, että hyökkääjä pyrkii jatkamaan siitä, mihin hän viimeksi jäi Hakaa vastaan.

- Pelikuntoni on hyvä. Olen ehtinyt harjoitella kaksi viikkoa normaalisti joukkueen mukana. Odotan innolla hienoa tapahtumaa, vauhdikasta ja tapahtumarikasta peliä, Engström ennakoi.

- Debyyttimaalilla oli iso merkitys. Ennen peliä jännitti, mutta maalin kautta pääsimme hienosti peliin sisään. Maali toi rauhallisuutta ja itseluottamusta, jonka seurauksena kykenin pelaamaan hyvillä fiiliksillä koko pelin. Sitä pyrimme jatkamaan huomenna, Hytönen tuumaa.

 

VPS kohtaa kotiavauksessaan SJK:n perjantaina 12.4. kello 19:00. Liput otteluun löydät osoitteesta www.lippu.fi!

 

 

VPS - SJK

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

12.4.2024 kello 19:00

Vaasan Palloseura Oy:n tulos lievästi voitollinen
Perjantaina Hietalahdessa raikuu!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio