Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa pelaajille mahdollisuuden urheilijapolkuun!

20230530-VPS---OTP-476

Tiesitkö, että VPS:n yhteistyökumppani Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa pelaajille urheilijapolun vaihtoehdon, jonka kautta pelaaja voi edetä ammattikorkeakouluopintoihin suoritettuaan ensin avoimen AMK:n puolella liiketalouden opintoja?

 

Opintojen laajuus on 30 opintopistettä, joiden suorittamisen jälkeen hakija voi hakea tutkinto-opiskelijaksi VAMKiin ilman valintakoetta. Urheilupolun opinnot ovat maksuttomia, ja ne suoritetaan lähtökohtaisesti liiketalouden etätoteutuksessa!

 

Monen pelaajan ura voi päättyä hyvinkin yllättävästi ja ikävästi esimerkiksi odottamattomaan loukkaantumiseen tai muihin fyysisiin vaivoihin. Siksi on tärkeää, että pelaajille tarjotaan muitakin mahdollisuuksia työelämää varten.

 

Tutkinto-opiskelijana urheilijan arki pysyy laadukkaana, sillä opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti monimuotoryhmässä, jossa itsenäistä opiskelua on paljon. Monimuoto-opiskelu sopii juuri esimerkiksi ammattiurheilijoille, joilla ei päivisin ole välttämättä aikaa opinnoille.

 

Urheilupolkuun kuuluvat seurat ovat VPS, Sport, Mailattaret sekä Vaasanseudun urheiluakatemia.

 

Urheilijapolun hakuaika on 1.12.-13.12. Haku tapahtuu urheilijapolkuopiskelijan e-lomakkeella, jonka löydät osoitteesta https://e-lomake.puv.fi/elomake/lomakkeet/11998/lomake.html

 

Hae mukaan urheilijapolun ohjelmaan, ja tee fiksu päätös tulevaisuutesi puolesta!

Vepsua palkittiin Captain’s Ball -gaalassa!
Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Cristhian Valencia!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio