Tervetuloa Vaasan Palloseuraan Cristhian Valencia!

VPS on solminut kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen kolumbialaispuolustaja Cristhian Valencian kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2026.

 

Valencialla on valtavasti kokemusta ammattilaisena, ja kolumbialaispuolustajalla löytyy myös aiempaa kokemusta Veikkausliigassa. SJK:n ja AC Oulun riveissä pelannut Valencia on kerännyt vyölleen yhteensä jo 48 Veikkausliiga-ottelua viimeisten kolmen kauden aikana. Valencia on keskuspuolustaja, jonka vahvuuksiin kuuluvat nopeus, teknisyys sekä periksiantamattomuus kentällä. 31-vuotias kolumbialainen omaa johtajan ominaisuuksia, ja on myös kentällä taitava pallollisena.

 

Valencia saapuu Vepsun vahvuuteen innokkaana tulevasta. Valencian mukaan päätöksessä painoi Suomeen jääminen sekä loistavalla mallilla oleva VPS-projekti.

- Olen iloinen, että saan olla osana tätä upeaa seuraa. Odotan innolla tulevaa!

- Kun seura otti yhteyttä, olin heti innoissani. Olen ollut perheeni kanssa Suomessa hyvin onnellinen, ja haluamme jatkaa aikaamme täällä. Halusin liittyä joukkueeseen, jonka tiedän pelaavan hyvin yhteen, ja jolla on loistava valmennustiimi. Tiedän, että ensi vuosi tulee olemaan upea, Valencia hehkuttaa.

 

Valencia on kerännyt runsaasti kokemusta Veikkausliigassa viimeisten kolmen vuoden aikana, ja kertoo sarjan kehityskaaren olevan valtava. Valencia on kiinnittänyt myös huomiota Vepsun jatkuvaan kehitykseen.

- Olen pelannut liigassa jo kolme vuotta, ja saapumisestani asti olen nähnyt sarjan sekä sen joukkueiden kehittyvän huimasti. VPS on seura, joka kasvaa edelleen, ja joukkueen kehitys menee jatkuvasti eteenpäin. VPS:n projekti on loistavalla mallilla, ja on kunnia liittyä siihen mukaan. Toivon, että joukkue jatkaa voittamista, ja että saamme saavutettua jotain suurta, Valencia toteaa.

 

Valencian tavoitteet ensi kaudelle ovat selkeät. Kolumbialaispuolustaja välittää myös tärkeän viestin VPS:n kannattajille.

- Tavoitteenani on ansaita paljon peliaikaa, auttaa joukkuetta voittamaan titteleitä sekä esiintyä joukkueen kanssa vahvasti Euro-peleissä.

- Toivon, että kannattajat jatkavat uskomistaan Vepsun projektiin. Heidän tukensa on upeaa ja äärimmäisen tärkeää. Tiedän, että voimme yhdessä saavuttaa upeita asioita. Tulen puolustamaan Vepsua viimeiseen asti, ja annan kaikkeni, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme, Valencia vakuuttaa.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela uskoo Valencian olevan loistava lisäys joukkueen puolustuslinjaan.

- Valencia on monipuolisesti peliä avaava vasenjalkainen toppari. Hän puolustaa aggressiivisesti ja tuo joukkueeseen kokemusta sekä johtajuutta. Hän on myös jo osoittanut kuuluvansa liigan topparieliittiin, Nuorela kertoo.

Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoaa pelaajille mahdo...
VPS toteuttaa Black Weekend -kampanjan!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio