Tutut kasvot tähdittävät jälleen Veikkausliigan kuukauden joukkuetta

g8gLLQMI

Kauden viimeinen Veikkausliigan kuukauden joukkue on viimein valittu. Lokakuun joukkuetta tähdittää jälleen tutut kasvot, kun 3-4-3 muodostelmalla rakennettuun kokonaisuuteen on valittu jopa viisi Vepsu-pelaajaa.

 

Kuukauden pelaajan valinnan ottaa nimiinsä jälleen VPS:n Peter Godly Michael, jolle kyseinen kunnia on jo neljäs peräkkäinen. Kuukauden valmentajan palkinnon vie ansaitusti taas VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela, jolle kyseinen valinta on jo kauden kolmas laatuaan.

 

Moni Vepsu-pelaaja on noussut kuluneen kauden aikana Veikkausliigan eliittiin, joka on myös näkynyt pitkin kautta liigan kuukauden joukkueiden valinnoissa. Vepsu-pelaajista lokakuun joukkueeseen on valittu jälleen maalivahti Teppo Marttinen, puolustaja Juhani Pikkarainen, keskikenttäpelaaja Evgeniy Bashkirov, wingbackin roolissa pelaava Tyler Reid, sekä tietysti joukkueen maalitykki Peter Michael, joka tähdittää joukkueen kolmen hyökkääjän linjaa keskellä. 

 

Muita joukkueeseen valittuja ovat Ilveksen Jorginho ja Santeri Haarala, KuPSin Jaakko Oksanen, FC Hongan Dario Naamo, IFK Mariehamnin Aly Ndom sekä FC Hakan Elias Mastokangas.

 

VPS:n valitut Veikkausliigan lokakuun joukkueeseen:

 

Maalivahti - Teppo Marttinen

Puolustaja - Juhani Pikkarainen

Keskikenttä: Evgeniy Bashkirov

Keskikenttä: Tyler Reid

Hyökkääjä - Peter Michael
 


Lokakuun pelaaja: Peter Michael (VPS)
Lokakuun valmentaja: Jussi Nuorela (VPS)

 

Vaasan Palloseura vapauttaa Janne Lindbergin tehtä...
Roni Hudd on valittu jälleen mukaan Pikkuhuuhkajie...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio