Roni Hudd on valittu jälleen mukaan Pikkuhuuhkajien vahvuuteen!

hudd_u21_some_syksy

Nuori VPS-lupaus Roni Hudd on valittu jälleen U21-maajoukkueen mukaan. Hudd matkaa Pikkuhuuhkajien mukana Boråsiin 16.11. Ruotsin vieraaksi, jonka jälkeen joukkue taistelee Turun Veritas Stadionilla EM-karsintaottelussa Armeniaa vastaan 21.11. 

 

Pikkuhuuhkajien remmiin liittyvä Hudd on kiitollinen paikastaan joukkueessa.

- Maajoukkueen mukaan pääseminen on aina iso juttu. Siitä saa myös olla ylpeä, ja matseja odotan aina innolla. Odotan reissua todella paljon, Hudd iloitsee.

 

Kuluneella Veikkausliiga-kaudella isoja askeleita eteenpäin ottanut Hudd toimi otteluissa VPS:n hyökkäysparissa sekä ajoittain hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa. Kausi oli joukkueelle nappisuoritus, ja ensi vuonna Raitaa odottaakin isot karsintapelit pääsystä UEFA:n Konferenssiliigaan.

- Kuluneesta kaudesta jäi oikein hyvät fiilikset, eikä se oikeastaan olisi voinut paremmin mennä. Henkilökohtaisesti aina jää parannettavaa, mutta suorituksiini voin olla tyytyväinen. 

- Pelasin tasaisen hyvin läpi koko kauden, ja olin tärkeä osa joukkuetta, josta olen iloinen, Hudd kertoo.

 

Pikkuhuuhkajien pelaajarunko on Huddille entuudestaan suhteellisen tuttu, joka antaa mahdollisuuden edistää pelaajayhteyksiä kentällä. Hudd on ollut tyytyväinen U21-maajoukkueen tähänastisiin suorituksiin.

- Tiedän Pikkuhuuhkajien pelaajarungosta kaikki pelaajat, ja minut on otettu aina hyvin vastaan. Pelimme on näyttänyt hyvältä, tasokkaalta ja kansainvälisen tason jalkapallolta. U21 on iso askel eteenpäin junioripuoleen verrattuna.

 

Hudd on asettanut itselleen myös henkilökohtaisia tavoitteita reissulle, joista olennaisin on vakiinnuttaa oma paikkansa joukkueessa. Myös karsintaotteluun Hudd on asettanut kunnianhimoisen pistetavoitteen.

- Tavoitteenani on näyttää se, että ansaitsen paikkani joukkueessa. On pelattava omaa, laadukasta jalkapalloamme, ja tuoda joukkueelle tehoja sekä rakentaa tilanteita. Armenia-karsintaotteluun tavoitteena on ottaa kotiin pisteitä. Kolme pistettä ottelusta on otettava, Hudd toteaa määrätietoisesti.

 

To 16.11. klo 16.00 Ruotsi – Suomi (maaottelu) Borås Arena
Ti 21.11. klo 18.00 Suomi – Armenia (EM-karsintaottelu) Veritas Stadion, Turku

Tutut kasvot tähdittävät jälleen Veikkausliigan ku...
Vaasan Palloseuran urheilujohtaja on saanut varoit...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio