Tule mukaan Seinäjoelle kannustamaan Vepsu voittoon Pohjanmaan derbyssä!

20220823-202855sjk-away-eventwww

VPS matkaa Seinäjoen OmaSp Stadionille 3. syyskuuta kohtaamaan SJK:n kauden toisessa Pohjanmaan derbyssä. Ensimmäinen Pohjanmaan derby pelattiin toukokuussa Vaasassa, jolloin Vepsu vahvoista otteistaan huolimatta kaatui SJK:lle numeroin 0–1. Nyt on siis revanssin paikka.

Seuroilla on myös käynnissä kisa siitä, kuinka monta vieraskannattajaa kumpikin seura saa tällä kaudella Pohjanmaan derbyyn paikalle, ja aikaisemmin tällä kaudella SJK:n kannattajia saapui Vaasaan 212 kappaletta. Kutsu siis kaverit mukaan ja lähdetään sankoin joukoin Seinäjoelle kannustamaan Vepsua! 

VPS järjestää otteluun bussikyydityksen (mikäli tarpeeksi matkustajia) Seinäjoelle ja takaisin, ja hintaa kyydeille sekä ottelulipulle tulee yhteensä vain 20 €. Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31. elokuuta mennessä. Matkaan lähdetään Elisa Stadionilta 3. syyskuuta noin kello 15.15 (aika tarkentuu lähempänä) ja maksu hoidetaan paikan päällä ennen matkaan lähtemistä. Omalla kyydillä otteluun saapuvat voivat lunastaa lipun VPS:n vieraskannattajapäädystä hintaan 10 € täältä!

Seinäjoen OmaSp Stadionilla VPS:n kannattajat sijoittautuvat Itäpäätyyn, josta löytyy vieraskannattajien kulmaus. Vieraskannattajapäädystä löytyy myös anniskelu- ja myyntipiste.

VPS:n kannattajabussit lähtevät takaisin Vaasaan heti ottelun jälkeen, mutta jos livemusiikki kiinnostaa, niin SJK järjestää K-18 iltatapahtuman OmaSp Stadionilla heti ottelun jälkeen, jossa ovat esiintymässä Me Viikatoineet, DJ Cream ja Klamydia. Tapahtumaan on ilmainen pääsy ottelulipulla.  


Viimeisimmässä Pohjanmaan derbyssä SJK saapui Vaasaan 212 vieraskannattajan voimin. Eiköhän siis lähdetä vielä suuremmalla joukolla Seinäjoelle kannustamaan VPS voittoon!

Veikkausliigan runkosarjan kolmanneksi viimeinen k...
VPS hakee sunnuntaina paluuta voittojen tielle
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio