Raportti: FF Jaro/U23 – VPS Akatemia | Riipivä tappio vieraissa

VPS Akatemia joutui taipumaan vieraissa FF Jaro/U23:lle, kun kotijoukkue nollasi Raidan Pedersören keskuskentällä lukemin 4–0.

Ensimmäinen puoliaika oli joukkueilta tasaväkinen, ja molemmilla joukkueilla oli saumansa. Jaro siirtyi ottelussa kuitenkin 1–0 johtoon 31 minuutilla Benjamin Östmanin rangaistuspotkulla, joka oli lopulta ottelulle ratkaiseva niitti. Jaron prässipelaaminen oli aggressiivista, eikä Akatemia saanut ensimmäisellä jaksolla maalia aikaiseksi.

Toisella puoliajalla pallo ei enää pomppinut Raidalle, ja kaksinkamppailuissa kotijoukkue oli selvästi vaasalaisia parempi. Jaro pommitti toisen nelivitosen aikana Vepsun verkkoon vielä kolme maalia, jonka seurauksena Raita ei kyennyt enää haastamaan pietarsaarelaisia vieraissa. Akatemia oli toisella puoliskolla vaisu, ja joukkueen pallollista pelaamista ei saatu harmillisesti toimimaan. Jaro sai ottelun myötä katkaistua tappioputkensa, ja joukkue majailee toistaiseksi voitollaan sarjan kuudennella sijalla. Akatemia pitää edelleen sarjan toista sijaa ollessaan tasapisteissä Sporting Kristinan kanssa paremmalla maalierolla.

VPS Akatemian kapteeni Juska Päivänurmi ei selitellyt joukkueen suoritusta sen enempää, vaan kannustaa joukkuetta ja kannattajia seuraavaa peliä kohti.
- Emme pystyneet vastaamaan Jaron pelaamiseen ja vastustaja kerkesi toisella puoliskolla karkaamaan useamman maalin päähän. Tällä kertaa ei ollut meidän päivä, mutta leuka ylös ja eteenpäin! Kautta on vielä jäljellä, Päivänurmi kannustaa.

VPS Akatemia pelaa seuraavan ottelunsa torstaina 3.8. vieraskentällä, kun vastaan asettuu Esse IK.

Otteluennakko: Ilves - VPS | Veikkausliiga
VPS tarjoaa edullisen kausikorttikampanjan loppuka...