Paljon pelissä tulevana lauantaina!

221022_AC_OULU-VPS_eventwwwgigantti_1920x1080px

Lauantaina on vuorossa erittäin suuri päivä koko VPS:lle, kun sekä edustusjoukkue että akatemia pelaavat huipputärkeät ottelut. Edustusjoukkue matkaa AC Oulun vieraaksi kamppailemaan eurolopputurnauksen finaalipaikasta, kun taas Akatemia lähtee kauden viimeisessä ottelussaan Tornioon taistelemaan noususta Kakkoseen.

VPS:n edustusjoukkue on ollut hurjassa vireessä viime aikoina. Viimeiseen kuuteen otteluun mahtuu viisi voittoa, joista viimeisin tuli keskiviikkona 5–1 tuloksella FC Interiä vastaan. Lauantain ottelussa AC Oulua vastaan on kovat panokset. Voittaja pääsee kaksiosaiseen eurolopputurnauksen finaaliin kamppailemaan FC Hakan kanssa karsintapaikasta UEFA:n Konferenssiliigaan.

Keskinäiset kamppailut AC Oulun kanssa ovat menneet tällä kaudella selvästi VPS:lle. Heti kauden alussa joukkueet kohtasivat Vaasassa, jolloin peli päättyi 2–2 tasapeliin, mutta tämän jälkeen VPS kuitenkin päihitti oululaiset vieraissa murskalukemin 6–0. Viimeisin ottelu näiden joukkueiden välillä pelattiin vain kaksi viikkoa sitten, kun VPS oli kotonaan vahvempi numeroin 2–1.

VPS Akatemian huippukausi Kolmosessa huipentuu myös lauantaina, kun joukkue matkaa Tornioon TP-47:n vieraaksi taistelemaan noususta Kakkoseen. Kyseessä on kaksiosaisen nousukarsinnan toinen osaottelu. VPS Akatemia lähtee otteluun varsin hyvistä lähtökohdista, sillä viime lauantaina pelattu ensimmäinen joukkueiden välinen ottelu päättyi VPS:n 3–1 voittoon.

Juhlitaanko lauantaina sekä edustuksen eurolopputurnaus finaalipaikkaa että akatemian nousua Kakkoseen? Akatemian ottelu potkaistaan käyntiin Torniossa kello 14.00 ja edustusjoukkue aloittaa urakkansa taas kello 17.00. Jälkimmäinen näistä ottelusta on nähtävissä Ruutu+ palvelusta.

 

 

Kalle Multanen jatkaa Vepsussa!
VPS etenee murskavoitolla eurolopputurnauksen semi...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio