Otteluraportti: VPS – SJK Akatemia

20220315-191640vps-sjk_a_90

Elisa Stadionilla nähtiin maalirikas harjoitusottelu, kun VPS ja SJK Akatemia pelasivat 3–3 tasapelin. 

SJK Akatemia johti ottelua ensimmäisen jakson jälkeen numeroin 0–2, eikä päävalmentaja Jussi Nuorelalla ollut paljoa positiivista kerrottavaa ensimmäisestä puoliajasta. 

– Eka jakso oltiin todella huonoja oikeastaan kaikessa mitä tehtiin. Pallollinen pelaaminen oli huonoa, kamppailupelaaminen oli huonoa ja puolustaminen oli huonoa. Kaksi aika helppoa maalia päästettiin. Tulihan meillä pari maalipaikkaa siinä, mutta niistäkään ei saatu maalia, että siinäkin mielessä oltiin huonoja. Mutta kaiken kaikkiaan tekeminen oli laadullisesti liian huonoa. 

Toisella jaksolla VPS pääsi kuitenkin paremmin peliin mukaan. Kalle Multanen iski kaksi maalia tuoden Vepsun tasoihin, mutta tämän jälkeen SJK Akatemia meni vielä toistamiseen johtoon. Ottelun 82. peliminuutilla Juhani Pikkarainen tasoitti ottelun lukemiksi 3–3. 

– Toinen jakso oli tietysti positiivinen siten, että tehtiin selkeä tason nosto ja hallittiin peliä selvästi. Tehtiin kolme hienoa maalia ja peli muuttui aika totaalisesti. Mutta tietysti siinä oli se, että vaikka SJK Akatemialla oli ihan vain muutama hyökkäys, niin päästettiin taas aika helppo maali. Mutta muuten toinen jakso oli ihan positiivinen ja hyvä tasonnosto. Toisella puoliajalla oli vielä sekin positiivista, että meiltä tuli nuoria pelaajia vaihdosta sisään ja pojat onnistuivat hyvin. He pääsivät hyvin peliin mukaan, olivat aktiivisesti siinä pelissä mukana ja toivat meille lisää virtaa, kommentoi Nuorela toista jaksoa.

– Tietysti peliin varmaan vaikutti aika paljon sekin, että meillä oli aika paljon poissaoloja sekä muutenkin vähän semmoisia keskenkuntoisia pelaajia, ketkä olivat juuri palannut sairastelujen tai loukkaantumisten jäljiltä. Sekin että on edelleen testipelaajiakin mukana, ketkä nyt ei ole tietysti ihan joukkueessa sisällä tällä hetkellä, varmasti vaikutti peliin myös, summasi Nuorela vielä loppuun.

Myöskään kaksi maalia tehtaillut Kalle Multanen ei ollut juurikaan tyytyväinen pelin lopputulokseen.

– Tämä peli oli varmasti pettymys meille kaikille. Ykkösen joukkuetta vastaan meidän pitää pystyä voittamaan aina. Maalipaikkoja ja sitä kautta maaleja saatiin kuitenkin hyvin. Pitäisi pystyä ottamaan pelin alusta asti parempi kontrolli pelitapahtumista. Eipä siinä, kivahan maaleja on tehdä.

Nuorelan mukaan tuloksesta huolimatta peli oli kuitenkin tärkeää harjoitusta tulevaa kautta varten, etenkin kun viime lauantain ottelu Ilvestä vastaan peruttiin. VPS pelaa seuraavan ottelunsa 19.3. lauantaina, kun joukkue matkaa Seinäjoen OmaSp Stadionille SJK:n vieraaksi kauden toiseksi viimeisen harjoitusottelun merkeissä.

– On hyvä että pelattiin nyt tiistaina ja lauantaina pelataan SJK:ta vastaan Seinäjoella. Tärkeät kaksi peliä tähän samaan viikkoon ja totutellaan miltä tuntuu pelata tuplapeli saman viikon aikana. Muutenkin jokainen peli meille on tällä hetkellä tosi tärkeä. Ei tässä ole enää paljoa aikaa siihen kun sarja alkaa, että siinä mielessä nämä ovat tärkeitä peliminuutteja.

VPS – SJK Akatemia 3–3 (0–2) 

27' Gask 0–1 

32' Ebuka 0–2 

60' Multanen 1–2 

68' Multanen 2–2 

71' Gask 2–3 

82' Pikkarainen 3–3  

 VPS Avauskokoonpano:

SJK- VPS OTTELUN ENNAKKOLIPUNMYYNTI
Otteluennakko: VPS – SJK Akatemia

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio