Otteluennakko: VPS – SJK Akatemia

20220314-193326vps-sjk_a_wwwevent-1
VPS jatkaa kauteen valmistautumistaan huomenna, kun täksi kaudeksi Ykköseen noussut SJK Akatemia saapuu Elisa Stadionille harjoitusotteluun. Elisa Stadionin ovet aukeavat myös yleisölle ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Vepsun piti pelata lauantaina 12.3. harjoitusottelu Ilvestä vastaan, mutta ottelu jouduttiin ikävä kyllä perumaan Ilveksen heikentyneen terveystilanteen vuoksi.

– Joo se oli tosi harmi tietysti, että kyllähän mitä enemmän kovia pelejä saataisiin pelata ennen liigan alkua, niin sen parempi. Mutta nyt se meni näin ja onhan tässä viime vuosien aikana oppinut, että pitää vähän pystyä suhtautumaan muutoksiin ja mennä vaan tilanteen mukaan koko ajan, kertoo Sebastian Strandvall

Uusi vastustaja löytyi SJK Akatemiasta. Tiistain vastustaja selvitti itsensä tällä alkukaudella jatkoon Ykköskupin C-lohkosta, voittaen Mikkelin Palloilijat 3–1, sekä häviämällä KPV:lle 3–0 ja FF Jarolle 3–1. SJK Akatemian matka Ykköscupissa kuitenkin päättyi puolivälieriin, kun TPS oli vahvempi lukemin 3–0.

– Kiva päästä pelaamaan niitä vastaan. Toissa vuonnahan me pelasimme samaa sarjaa, ja nyt ne on taas noussut Ykköseen takaisin. Varmasti hyvin organisoitu joukkue ja sen puolesta kiva nähdä taas, että mitä nuoria hyviä pelureita siellä on vastassa huomenna, arvio Sebastian Strandvall huomista vastustajaa. 

Vepsun Liigacup-taival päättyi viime kuussa lohkovaiheeseen yhden voiton ja kahden tappion jälkeen. Tämän jälkeen Vepsu kävi Kuopiossa pelaamassa harjoitusottelun KuPSia vastaan, mistä jäi käteen 3–0 tappio.

– Aina puhutaan, että tämä preseason on niin pitkä, mutta kyllä se vaan lähenee loppuaan. Kovaa ollaan menty tietysti, mutta mun mielestä juuri sopivan kovaa kuitenkin, että nyt tuntee kyllä olevansa hyvässä kunnossa ja odottaa tosi innolla, että pääsee nauttimaan Veikkausliigasta tässä pikkuhiljaa.

Myös joukkue on Strandvallin mukaan hyvällä tasolla.

– Ihan hyvä nippu ollaan kasattu. Tietysti luo turvaa ne ketkä jäi viime vuodesta, ja kaikki hankinnat ovat olleet hyviä. Nyt on jo semmoinen tilanne, että ei tarvitse periaatteessa leveyden puolesta hankkia enää pelaajia. Toki sitten jos löytyisi oikein tosi vahvistuksia, niin hyvät pelaajat on aina tervetulleita. Mutta ei siinä mielessä tarvitse enää laajentaa, että onhan meillä hyviä nuoria Vepsun junnuista kanssa, mitä käyttää sitten jos on tarvetta.

 VPS Kokoonpano:

Ottelua ei striimata, joten saavu siis Elisa Stadionille tiistaina 15.3. kannustamaan Vepsu voittoon! Ottelu alkaa klo 14.30 ja käytössä on vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu. 

VPS – SJK Akatemia 

Harjoitusottelu 

15.3.2022. klo 14.30 

Vapaaehtoinen sisäänpääsymaksu 

Otteluraportti: VPS – SJK Akatemia
KuPS- VPS ottelun kommentit

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio