Otteluennakko: VPS – VJS

20220524-142156250522_VPS-VJS-suomencup_event

Vaasan Palloseuran matka Suomen Cupissa jatkuu huomenna, kun Hietalahdessa vastaan asettuu VJS.


VPS:llä on tällä kaudella allaan kaksi vakuuttavaa Suomen Cupin voittoa. Ensin vieraissa kaatui Hercules U20/ Tervarit-j yhdistelmäjoukkue numeroin 0–8, jonka jälkeen VPS kävi Kokkolassa KPV:n vieraana hakemassa 1–5 voiton. Veikkausliigassa on kuitenkin takana kaksi erittäin tiukkaa häviötä, joten joukkueella on varmasti kova halu päästä takaisin voittojen tielle.


–Viimeisessä kahdessa kotipelissä olemme olleet hyvin pelissä mukana, ja hallinneet peliä pitkiä jaksoja. Omassa päässä on ollut muutamia helppoja virheitä, ja niistä on rankaistu aika kovaa. Olemme nyt kiinnittänyt niiden pois saamiseen vielä lisää huomiota, kertoo VPS:n valmentaja Henri Sillanpää.


– Olemme palautuneet hyvin viime ottelusta. Jonkin verran varmaan tulee kierrätystä, kun seuraava peli on kuitenkin heti sunnuntaina Maarianhaminassa. Mutta tämä on nyt se tärkein peli tällä hetkellä, ja haluamme ehdottomasti voittaa ja mennä jatkoon, kommentoi Sillanpää.


Kakkosessa pelaavalla VJS:llä on myöskin kaksi voittoa alla Suomen Cupissa. Kolmannella kierroksella joukkue pelasi Kakkosessa pelaavaa PPJ:tä vastaan. Ottelu eteni maalittomana aina rangaispotkukilpailuun saakka, missä VJS oli kuitenkin lopulta vahvempi. Viime kierroksella VJS taas otti komean 1–7 vierasvoiton MPS:sta.


– Olemmehan me selkeitä ennakkosuosikkeja, ja haluamme ottaa ohjat käsiin heti alusta alkaen, tietenkin aliarvioimatta vastustajaa. VJS on kuitenkin laadukas Kakkosen joukkue, ja olemme totta kai ottanut heistä selvää sen verran kuin olemme pystyneet. Mutta kyllä meidän oma pelimme ja tekemisemme pitää olla se, mikä huomenna ratkaisee, ennakoi Sillanpää.


Tervetuloa huomenna kannustamaan Vepsu jatkoon Suomen Cupissa! Ottelu alkaa kello 18.30, ja ovet aukeavat kello 18.00. Liput otteluun ovat saatavissä täältä.


VPS Kokoonpano:

1 Oskari Forsman

2 Josep Nuorela

3 Juhani Pikkarainen

5 Mikko Pitkänen

7 Aleksi Pahkasalo

8 Sebastian Strandvall

9 Riku Jääskä

10 Steven Morrissey

11 Samba Sillah

12 Kareem Moses

17 Kalle Multanen

19 Gustaf Backaliden

20 Tyler Reid

21 Prosper Ahiabu

22 Teppo Marttinen

23 Miika Niemi

28 Roni Hudd

34 Antti-Ville Räisänen


VPS – VJS

Suomen Cup

Elisa Stadion, Vaasa

25.5.2022. klo 18.30 

VPS jatkoon Suomen Cupissa!
Jalkapalloromantiikkaa Hietalahdessa Helatorstain ...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio