Otteluennakko: KTP – VPS | Veikkausliiga

ktpennakko

VPS hakee kauden toista voittoaan, kun Raita matkaa KTP:n vieraaksi Arto Tolsa Areenalle. Vaasalaiset pyrkivät lauantaina palauttamaan hyökkäystehokkuutensa vaadittavalle tasolle.

 

VPS pelasi viime liigaottelunsa Tampereen Ilvestä vastaan kotikentällä. Vepsu sai ottelussa aikaan paljon maalipaikkoja, mutta joukkueen tehokkuus ontui hyökkäyspäädyssä. Peli ratkesi lopulta viimeisen vartin aikana huolimattomuusvirheisiin, joista Ilves rankaisi kovalla prosentilla. Ottelu päättyi Ilveksen 0–2 vierasvoittoon. VPS kuitenkin pelasi itselleen jatkopaikan Suomen Cupissa tiistaina kotikentällään, kun joukkue kohtasi Kakkosessa pelaavan OTP:n. Ottelu päättyi lopulta vaasalaisten 3-1 kotivoittoon.

 

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli tyytyväinen jatkopaikasta Suomen Cupissa, ja lähtee joukkueensa kanssa odottavaisin mielin kohti lauantain KTP-ottelua.

- Tuplapeliviikkoja vedetään koko ajan, eli siinä mielessä rankka pätkä menossa. Tältä viikolta tietysti tärkeä asia oli se, että menimme Suomen Cupissa jatkoon. Vähä nihkeätä oli alkuun, mutta lopuksi hoidimme homman tyylikkäästi. Tästä lähdetään kohti lauantain peliä, Nuorela toteaa.

 

Viime kauden Ykkösen voittaja KTP raivasi tiensä liigaan suorana nousijana. Kotkalaiset ovat halukkaita näyttämään joukkueen kuuluvan Suomen korkeimmalle tasolle, eikä kotijoukkue varmasti tee peliä Vepsulle helpoksi hyökkäysalueella. Toistaiseksi KTP majailee sarjataulukossa 8. sijalla, ja on ottanut erittäin tärkeitä pisteitä alkukaudella. Joukkue suoriutui varsin hyvin sarjan kärkikahinoissa olevia HJK:ta ja KuPSia vastaan, eikä KTP:tä kannata Nuorelan mukaan aliarvioida.

- Kotka on tähän mennessä jo osoittanut kuuluvansa liigaan. Joukkue on ottanut kovia pisteitä alkukaudella voittamalla Hongan vieraissa, sekä pelaamalla HJK:n ja KuPSin kanssa tasapelit. KTP on samantasoinen jengi, kun kaikki muutkin tässä sarjassa. He ovat tulleet sarjaan hyvin ennakkoluulottomasti ja pelanneet omannäköistä peliään.

- Odotan ennen kaikkea aika kovaa taistelua. Se on osa kotkalaista identiteettiä suhtautua intohimoisesti jalkapalloon, kuten meidänkin. KTP hyökkää aika suoraviivaisesti, mutta kun joukkue saa palloja yläalueella, yksilötaitoa löytyy hyvinkin paljon. Mielenkiintoisia pelaajia, mielenkiintoisia ulkomaalaisvahvistuksia on useampia, ja KTP:llä on omat vahvuutensa tulevassa pelissä, Nuorela ennakoi.

 

 

 

VPS kohtaa KTP:n vieraskentällä lauantaina 3.6. Ottelu alkaa kello 17:00, ja on nähtävissä Ruutu+ palvelusta!

 

 

KTP – VPS

 

Veikkausliiga

 

Arto Tolsa Areena, Kotka

 

3.6.2023 kello 17:00

Otteluraportti: KTP - VPS | Veikkausliiga
Roni Hudd on valittu U18-poikien mukaan Baltic Cup...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio