Kerro mielipiteesi – vastaa kyselyyn Veikkausliigan brändiuudistuksesta

20240427-AC-Oulu---VPS-18475

Veikkausliigan brändiuudistus on käynnistymässä ja brändin rakennustyön pohjaksi halutaan mielipiteitä ja näkemyksiä laajasti.

 

Veikkausliiga tekee brändiuudistuksen pohjaksi kyselytutkimuksia, joista ensimmäinen on nyt käsillä. Olet sitten fani, satunnainen katsoja, Veikkausliigaa vain etäisesti seuraava tai kokonaan lajin ulkopuolelta – jokainen mielipide ja jokainen näkemys on arvokas.

 

- Olemme käynnistäneet suurimman Veikkausliigan brändiuudistuksen pariin kymmeneen vuoteen. Tähän uudistustyöhön tarvitsemme mukaan kaikki sidosryhmät, joista suuri yleisö on ehdottomasti todella merkittävä. Yhdessä pääsemme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, Veikkausliigan kaupallinen johtaja Nicolas Prieto painottaa.

 

Kyselyyn pääset vastaamaan Veikkausliigan verkkosivuilla: https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2024/04/26/haluamme-kuulla-mielipiteesi-vastaa-kyselyyn-veikkausliigan-brandiuudistuksesta

 

Vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Jättämällä kyselyn lopussa yhteystietosi osallistut myös Veikkausliigan tuotepalkintojen arvontaan. Kysely on avoinna perjantaihin 12.5. saakka.

 

Veikkausliiga kiittää etukäteen arvokkaasta panoksestasi brändin kehittämiseen.

 
Koivulahden Säästöpankki ja VPS tarjoavat Lippuvou...
Otteluraportti: AC Oulu - VPS | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio