Jalkapallopäivä on jälleen täällä! Maailman rakkainta lajia siis luvassa taas keskiviikkona!

1920x1080

Elämme jännittäviä aikoja Veikkausliigassa. Nimittäin 100-vuotias seuramme taistelee jälleen sarjan kärkipaikasta vieraskentällä, kun Raita kohtaa IFK Mariehamnin kello 18:00! Samanaikaisesti saamme nauttia Jalkapallopäivän yhteisöllisyydestä rakastamastamme lajin yhteydessä. Voisivatko asiat olla paremmin?

 

Viime vuonna aloitettu Jalkapallopäivän perinne saavutti suurta suosiota korostaen yhteisöllisyyden merkitystä ja kannattajien suuria jalkapallosydämiä. On siis selvää, että Jalkapallopäivä on tullut jäädäkseen.

 

Nyt on tullut myös sinun aikasi vaikuttaa! Jaa sosiaalisessa mediassa omia julkaisujasi pukeutuen oman seurasi väreihin, ja näytä kaikille, mitä jalkapallo merkitsee juuri sinulle. Käytä aihetunnistetta #jalkapallopäivä, jotta näemme julkaisusi yhteisessä jaossa!

 

Olemme täällä luomassa tarinoita, ja sinun tarinasi on ainutlaatuinen. Kerro se meille kuvin, sanoin ja ennen kaikkea aidolla seurasydämellä!

 

Ai niin! Ja tämäkin vielä! Kuinka ollakaan, että keskiviikon IFK Mariehamn - VPS -matsia voit katsoa Ruutu+ palvelusta! Helpotetaanko yhdessä futiksen nälkääsi Ruutu-tilauksella?

 

Vietetään jalkapallopäivää yhdessä keskiviikkona 12. kesäkuuta, ja nähdään tietysti Ruudussa!

 

IFK Mariehamn - VPS
Ke 12.6.
Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina
18:00

Otteluennakko: IFK Mariehamn - VPS | Veikkausliiga
Tällä viikolla luvassa lisää Raitaa monessa muodos...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio