Hietalahdessa taistellaan mitaleista!

290923_vps-fc_inter_eventwww-1

Oi että, kun on hienoa olla vaasalainen! Vepsulla on nimittäin mahdollisuus napata vaiherikkaan kauden loppupuolella mitali, joka päättäisi kymmenen vuoden mittaisen odottelun. Vepsun mitalitaisto on ilmiö, joka on yllättänyt koko Suomen jalkapallopiirit!

VPS jatkaa ennennäkemättömässä vireessä Veikkausliigan Mestaruussarjan kolmannelle kierrokselle, kun joukkue pelaa ensimmäisen pelinsä kotona. Tällä kertaa Lemonsoft Stadionilla vastaan asettuva FC Inter pyrkii hiipimään mukaan kärkijoukkueiden taisteluun, kun taas VPS aikoo vahvistaa asemaansa sarjan kolmen parhaan joukossa.

Viime kierroksella Raita onnistui jälleen näyttämään vaarallisuutensa vieraissa nollaten kotijoukkue FC Hongan vieraissa lukemin 0-3. Honka-vierasvoiton myötä täyteen tuli myös 12 ottelun mittainen voittoputki, joka on ennennäkemätön suoritus suomalaisen jalkapallon modernilla aikakaudella. Kyseessä on kaikkien aikojen ennätystä sivuava putki, jonka täydelliseen ohittamiseen on matkaa enää yksi voitto. Nähdäänkö uusi kaikkien aikojen ennätys perjantaina Hietalahdessa? 

Vaasaan vieraaksi saapuvan FC Interin aloitus Mestaruussarjassa on ollut haastava kahden tappion saldolla, mutta turkulaisten joukkue on silti varmasti halukas näyttämään osaamisensa vieraissa. Mestaruussarjassa pelataan mitaleista sekä europaikoista, ja täten jokainen peli on tuloksellaan tärkeä. Saako Inter perjantain ottelulla muutettua kurssinsa loppusarjassa, vai kirjoitetaanko Vaasassa kierroksen myötä historiaa? 

 

Perjantaina on päivä, joka voi muodostua kaikkien aikojen klassikoksi. Peliksi, josta puhutaan vielä vuosia myöhemmin. Ethän siis jää paitsi Raidan karkeloista? Varmista paikkasi perjantain otteluun jo nyt osoitteesta https://www.lippu.fi/artist/vps/ 

Nähdään Hietalahdessa!

Otteluennakko: VPS - FC Inter | Veikkausliiga
Roni Hudd on valittu U19-UEFA karsintaturnaukseen!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio