Ennakko: SJK Akatemia/2 - VPS Akatemia | Kärkijoukkueiden kohtaaminen

20230914-VPS-Akatemia---VPV-0735

VPS haastaa Miesten Kolmosen sarjakärjen, kun Raita matkaa Seinäjoelle ottelemaan SJK Akatemian kakkosjoukkuetta vastaan. Raita ja Kerho tapasivat aikaisemmin kuluvalla kaudella kesäkuussa, kun SJK kukisti VPS:n viime hetken ratkaisumaalilla Vaasassa lukemin 1-2.

 

VPS Akatemian upea voittoputki on venynyt jo kuuden ottelun mittaiseksi. Vaasalaiset ovat onnistuneet myös nollaamaan vastustajansa viidessä viime ottelussaan. Tehokas hyökkäyspeli ja aktiivinen puolustaminen on puhunut puolestaan, ja sarjataulukossa Vepsun takana kummitellut Sporting Kristina on jäänyt toistaiseksi neljän pisteen päähän pelaamalla myös yhden ottelun Raitaa enemmän. Viime ottelunsa VPS pelasi kotikentällään Lemonsoft Stadionilla, kun paikallisvastustaja VPV kaatui 9-0 lukemin Raidan dominoivan esityksen seurauksena.

 

SJK Akatemian kakkosjoukkue on saavuttanut upean pistesaldon Kolmosessa, ja joukkue varmistikin nousunsa Kakkoseen jo reilusti etuajassa. Seinäjokelaiset ovat keränneet toistaiseksi vyölleen jopa 52 pistettä 20 ottelussa, kun taas VPS majailee sijaa alempana 44 pisteen potilla. SJK Akatemian viime pelistä joukkueelle jäi käteen yksi piste, kun vieraskentällä Sporting Kristinaa vastaan pelattu ottelu päättyi vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen tasalukemiin 3-3. Tasapeli katkaisi myös elokuun voittamattomana pelanneen SJK:n upean 7 ottelun mittaisen voittoputken.

 

Kumpi joukkue ottaa tiistain ottelusta vyölleen kolme pistettä? Miesten Kolmosen kärkijoukkueet kohtaavat tiistaina 19.9. Seinäjoen OmaSp Stadionilla, kun VPS Akatemia ja SJK Akatemia/2 ottavat mittaa toisistaan. Ottelu vihelletään käyntiin kello 19:00.

 

 

SJK Akatemia/2 - VPS Akatemia

 

Miesten Kolmonen

 

OmaSp Stadion, Seinäjoki

 

19.9.2023 kello 19:00

Otteluennakko: FC Honka - VPS | Veikkausliiga
VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 38
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio