Ennakko: SIF - VPS Akatemia | Tuleeko vaikea jakso päätökseen?

VPS Akatemia pyrkii torstaina katkaisemaan vaikeamman jaksonsa matkatessaan vieraskentälle kohtaamaan Sundom IF:n.

 

Akatemia etenee kohti SIF-ottelua kahden ottelun tappioputkessa, kun viime pelissään Raita joutui taipumaan vieraissa Esse IK:lle lukemin 3-1 sekä sitä aiemmalla kierroksella Jarolle 4-0. Vepsu hakee Sundomista paluureittiä voittojen tielle ja tärkeää pistesaalista sarjan kärkipaikkojen taistoon.

 

Sundom IF:llä on myös meneillään vaikeampi jakso. Joukkue on sijoittunut sarjan 9. sijalle ja on voittanut viimeisistä neljästä ottelustaan vain yhden. SIF hakee torstaina kotikentällään kaudelleen suunnanmuutosta, eikä varmasti tee peliä helpoksi vierasjoukkueelle.

 

Vepsu pitää toistaiseksi hallussaan sarjan kolmatta sijaa Sporting Kristinan ja SJK Akatemia/2:n takana. Piste-eroa Sportingiin Raidalla on parhaillaan 4 pistettä, vaikka kristiinankaupunkilaisilla on vyöllään yksi pelattu peli enemmän. Raidan takana taulukossa kummittelee tasapisteissä oleva Korsnäs FF, sekä kahden pisteen päässä oleva paikallisvastustaja FC Kiisto.

 

Kumpi joukkueista katkaisee vaikean jaksonsa? Torstaina 10.8. pelattava ottelu vihelletään käyntiin Sundom Arenalla kello 19:00!

 

SIF - VPS Akatemia

 

Miesten Kolmonen

 

Sundom Arena, Sundom

 

10.8.2023 kello 19:00

VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 33
Otteluraportti: VPS – SJK | Veikkausliiga
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio