Jere Koponen VPS:n testiin

KoponenJ040718-6

Maalivahti Jere Koponen liittyi tänään VPS:n harjoituksiin. 26-vuotias maalivahti on joukkueen mukana ainakin tämän viikon ajan. Muista testimaalivahdeista joukkueen kanssa harjoittelevat yhä saksalainen Martin Kompalla sekä ranskalainen Vincent Dorel.

- Jereä on nähty aiemmin SJK:ssa ja FC Interissä. Viime vuonna hän pääsi pelaamaan Interissä hieman pidemmän jakson ja tulokset olivat hyviä, kommentoi maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää.

Turusta kotoisin oleva maalivahti on tuttu pelaaja Veikkausliigan ystäville. Koponen on edustanut urallaan FC Interiä, KTP:tä sekä SJK:ta.

- Olen saanut Jerestä paljon positiivista palautetta. Ainoana ongelmana on ollut se, että hän ei ole oikein saanut reilua mahdollisuutta missään ja on ollut paljon kakkosmaalivahtina. Jere on mielenkiintoinen tapaus ja odotan innolla, että pääsen tekemään töitä hänen kanssaan, kertoo Sillanpää.

Vepsun kausi alkaa ensi viikon perjantaina Suomen Cupin vierasottelulla, jossa vastaan asettuu SJK. Ensimmäinen Suomen Cupin kotipeli pelataan Kuopion Palloseuraa vastaan lauantaina 2.2. klo 17:45 Fennia Arenassa. Liput otteluun ovat myynnissä Vepsun verkkokaupassa.

Artikkelikuva: Juha Tamminen

OSTA KAUSIKORTTI KAUDELLE 2019 TÄÄLTÄ

Veikkausliigan otteluohjelma on julkaistu
Ignatius Adukor liittyy VPS:n vahvuuteen

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2020 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio