VPS tähdittää jälleen Veikkausliigan kuukauden joukkuetta!

kk-joukkue-www-09-23

Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen lukeutuu tälläkin kerralla liuta VPS-pelaajia. Jälleen tuttuun tapaan myös kuukauden pelaajaksi on valittu Peter Michael, joka ottaa nimiinsä kyseisen palkinnon kolmannen kerran peräkkäin.

 

VPS:n maalinpuolustaminen sekä loistava boksipelaaminen on huomioitu joukkueen takalinjan valinnoissa. Maalivahdiksi on valittu tällä kaudella toistamiseen Vepsun Teppo Marttinen, jonka edessä pelaavat Juhani Pikkarainen sekä Mikko Pitkänen ovat valittu joukkueen kolmen miehen topparilinjaan. Pitkäselle valinta kuukauden joukkueeseen on myös toinen tällä kaudella.

 

Syyskuun joukkueen hyökkäyslinjassa piikin paikkaa tähdittää Vepsun nigerialaistähti Peter Michael, joka on myös jälleen valittu Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi.

 

Joukkueen 3-4-3 muita valittuja ovat HJK-toppari Matti Peltola, FC Lahden keskikenttäpelaajat Leon Krekovic ja Bubacar Boi Djalo, FC Hakan senegalilaistähti Elhadji Maissa Fall, tärkeitä maaleja HJK:lle tehnyt Hassane Bande, Ilveksen tähtihyökkääjä Santeri Haarala sekä kauden parhaimpiin nuoriin pelaajiin lukeutuva Klubi-hyökkääjä Topi Keskinen. Kuukauden valmentajaksi on tällä kertaa valittu HJK:n Toni Korkeakunnas joukkueen vahvojen suoritusten seurauksena.

 

VPS:n valitut Veikkausliigan syyskuun joukkueeseen:


Maalivahti - Teppo Marttinen


Puolustaja - Juhani Pikkarainen


Puolustaja - Mikko Pitkänen


Hyökkääjä - Peter Michael
 


 

Syyskuun pelaaja: Peter Michael (VPS)


Syyskuun valmentaja: Toni Korkeakunnas (HJK)

Bussimatka Seinäjoelle!
VPS Naiset pelaavat Ykkösen nousukarsintaa!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio