VPS pelaa huomenna europaikasta Valkeakoskella!

WhatsApp-Image-2022-10-29-at-12.27.06

VPS matkaa huomenna sunnuntaina 30. lokakuuta Valkeakoskelle eurolopputurnauksen finaalin toisen osaottelun merkeissä.

 

Joukkueet kohtasivat tämän viikon keskiviikkona Vaasassa eurolopputurnauksen finaalin ensimmäisessä osaottelussa. Haka hallitsi tuolloin ensimmäsen puoliajan tapahtumia, ja vierasjoukkueen maalitykki Lee Erwin sai hattutempun täyteen jo ensimmäisllä nelivitosella. Toisella jaksolla nähtiin tasaisempaa kamppailua, mutta maaleja ei syntynyt enempää, ja ottelun lopputuloksena oli täten Hakan 0–3 voitto.

 

VPS:n pitäisi siis voittaa huomenna vähintään kolmella maalilla, jotta se voisi lunastaa itselleen karsintapaikan UEFA:n Konferenssiliigaan ensi kaudeksi. Vaikka lähtökohdat ovat haastavat, on Vepsulla vielä kaikki mahdollisuudet lunastaa itselleen tämä viimeinen europaikka. Joukkueelta on tällä kaudella nähty lukuisia murskavoittoja vieraskentillä, ja VPS:n yksi vahvuuksista onkin juuri maalien tekeminen.

 

- On tosi tärkeää, että miten me pääsemme tuohon peliin heti alusta asti mukaan. Pitää ehdottomasti päästä paljon paremmin peliin mukaan kuin täällä kotipelissä. Haka oli tosi vahva, ja me emme ihan päässeet sille tasolle, mille olisimme halunneet. Nyt lähdemme parantamaan siitä, VPS:n valmentaja Henri Sillanpää kommentoi.

 

Kumpi joukkue nappaa itselleen Konferenssiliigan karsintapaikan ensi kaudeksi? Ottelu alkaa kello 15.00 ja on katsottavissa Ruutu+ palvelusta!

 

FC Haka – VPS

Veikkausliiga

Tehtaan kenttä, Valkeakoski

30.10.2022 klo 15.00

 

 

 

VPS voitti Valkeakoskella – Tulos ei kuitenkaan ri...
Synkkä ilta Hietalahdessa – FC Haka voitti eurolop...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio