VPS:n Hyvän tahdon Black Friday -kampanja palaa jälleen!

vps-x-hope

VPS toteuttaa jälleen Black Fridayna vuosittaisen Hyvän tahdon kampanjan, jonka tarkoituksena on tukea Hope Ry:n toimintaa.

 

Ostamalla kausikortin perjantain 24.11. aikana, lahjoitat samalla kausikortin Hope Ry:lle. Kampanjan aikana VPS lahjoittaa Hope Ry:lle yhtä monta kausikorttia kuin seura myy. Kampanja alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kello 00:00, ja päättyy perjantain ja lauantain välisenä yönä 00:00. 

 

VPS on järjestänyt kampanjan vuodesta 2018 lähtien, ja sen kautta on täten luotu vuosittain elämyksiä niille, joilla ei ole ollut mahdollisuutta nauttia huippujalkapallosta. Osta siis kausikorttisi kampanjan aikana, ja tue hyvää tarkoitusta!

 

Kausikortin voit ostaa osoitteesta: https://www.vepsu.fi/shop/kausikortit sekä Vaasan Palloseuran toimistolta.

 

 

Kausikortit Perjantaina 24.11:

Päätykatsomokausikortti 100€

Pääkatsomokausikortti 200€

Perheen päätykatsomokausikortti 200€

Perheen pääkatsomokausikortti 400€

 

_________

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ryHope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi.Meillä ei ole kynnystä auttamiseen eikä kynnystä pyytää apua. Me teemme töitä yhdessä, kaikkien yhteiseksi hyväksi. Jokainen voi auttaa, vaikka vain viisi minuuttia kerrallaan. Se riittää.1. KERÄÄMME JA KIERRÄTÄMME TAVARA- JA VAATELAHJOITUKSIA

Keräämme ja jaamme lähinnä vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja niiden tarpeessa oleville lapsille. Muun muassa toppapuvut, saappaat, sukset, nallet ja nappikset ovat löytäneet kauttamme tarvitsijan.


2. TUEMME LASTEN JA NUORTEN HARRASTUKSIA

Tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.


3. MAHDOLLISTAMME ILOA VAPAA-AJAN ELÄMYKSILLÄ

Lapset ovat päässeet elokuviin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa. 

VPS toteuttaa Black Weekend -kampanjan!
Tervetuloa VPS:n kauden päättäjäisiin!
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio