VPS JATKAA VAASALAISEN PELAAJAPOLUN KEHITTÄMISTÄ ILMAN VIFK:TA

20220208-200144tiedote-www

VPS JATKAA VAASALAISEN PELAAJAPOLUN KEHITTÄMISTÄ ILMAN VIFK:TA

8.2.2021 klo 18:30 / Vaasan Palloseura OY

Kuten VIFK on kuluvan päivän aikana ilmoittanut, aloittaa VIFK yhteistyön Seinäjokelaisen SJK:n kanssa. Tämän seurauksena VPS:n ja VIFK:n kaksi vuotta sitten solmima yhteistyösopimus ja sen mukainen suunnitelma seurojen välisen yhteistyön kehittämisestä keskeytyy.

-" Emme ole käyneet VIFKn kanssa keskustelua heidän ajatuksistaan VIFK:n ja VPS:n yhteistyön osalta mutta käytännössähän tämä tarkoittaa, että yhteistyö ainakin tässä vaiheessa pitkälti keskeytyy." VPS:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri toteaa.

VIFK:n ja VPS:n yhteistyön tavoitteena oli mm. yhteisen pelaajapolun luominen VPS:n akatemiajoukkueen, VIFK:n ja VPS:n edustusjoukkueiden ympärille. Lisäksi tavoitteena oli alueen elinkeinoelämän ja seurojen tukijoiden aktivoiminen uudella tavalla seurojen yhteiseen projektiin.

-"Tämä on luonnollisesti erittäin harmillinen kehityskulku erityisesti vaasalaisen jalkapalloilun näkökulmasta. Nyt kaksi vuotta sitten käynnistetty projekti jää kesken ennen kuin työtä on ehditty kunnolla edes aloittaa." Harri jatkaa.

VPS valmistautuu Veikkausliigakauteen

VPS valmistautuu parhaillaan huhtikuussa alkavaan liigakauteen, ja seuran akatemiajoukkue kauteen kolmosessa, eikä muutoksella nähdä olevan suuria vaikutuksia joukkueiden rakentamiseen ja kauteen valmistautumiseen.

-"Meillä on hyvä tilanne molemmissa joukkueissa ja pystymme kierrättämään pelaajia joukkueiden välillä harjoituksissa ja peleissä. Meillä on hyvät yhteistyösuhteet moniin alueen seuroihin ja pyrimme varmasti nyt tiivistämään yhteistyötä niiden osalta. Toki muutos johtaa siihen, että pidemmällä tähtäimellä pyrimme varmasti nostamaan akatemiajoukkueen kakkoseen, jotta meillä on johdonmukainen pelaajapolku alueen pelaajille. Panostamme jatkuvasti siihen, että päivittäinen toiminta on kaikilla tasoilla valmennuksellisesti suunnitelmallista, jotta varmistamme jatkumon pelaajakehityksessä. Tästä hyvänä osoituksena on 7 oman kasvatin esiintyminen edellisessä Liiga-Cup pelissä Oulua vastaan." VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg toteaa.

Myydyt yhteiskausikortit käyvät molempien joukkueiden kotipeleihin

Muuttunut tilanne ei vaikuta VPS:n ja VIFK:n jo myymiin yhteiskausikortteihin. Jo myydyt yhteiskausikortit käyvät molempien joukkueiden peleihin kauden 2022 ajan. Uusia yhteiskausikortteja ei kuitenkaan enää myydä.

Lisätietoa antaa:

Timo Harri

Hallituksen puheenjohtaja

+358 50 4371 660

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Vaasan Palloseura OY

--------

Vaasan palloseura

  • Perustettu 1924
  • Mestaruussarja, veikkausliiga:
    Kaksi mestaruutta, viisi hopeaa ja kaksi pronssia

VPS, tänä vuonna jo 98-vuotias Vaasalainen jalkapalloseura. 14 peräkkäisen pääsarjakauden putki katkesi kauden 2019 päätteeksi, kun putosimme Veikkausliigasta vaikean kauden jälkeen. Kaksi erilaista ja maailman laajuisen pandemian höystämää kautta Miesten Ykkösessä päätyi hienoon nousujuhlaan kauden 2021 päätteeksi.

VPS edustaa vahvasti kaupungin ykkösjoukkueena koko Vaasaa ja Pohjanmaan aluetta ja olemme osa vaasalaista identiteettiä. Junioripuolemme on alueen suurin seura ja yhdessä kehitämme vahvasti koko alueen jalkapalloilijoita. VPS organisaatiolla on vahva yhteinen strategia, jota työstetään intensiivisesti ja tavoitteellisesti VPS OY:n ja VPS Junioreiden puolesta.

VPS Junioreilla paljon edustustehtäviä kaudella 2021:

VPS Juniorit saivat ennätysmäärän kutsuja alue- ja maajoukkuetapahtumiin kaudella 2021. Maaottelutapahtumiin kutsutiin 10 pelaajaa ( 1 varalla ), maajoukkuetoiminnan käynnistävään Tähtitarha-tapahtumaan kutsuttiin 4 pelaajaa (2 varalla), alueturnauksiin kutsuttiin 8 pelaajaa, alueleireille kutsuttiin 49 pelaajaa. 

20220208-201740vaasan_palloseura_tiedote_080222-2
123 kb
Mukaan Vepsun ottelutapahtuma tiimiin?
WELCOME TO VPS TYLER REID

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio