Vepsulle kolmas voitto putkeen - Seuraavaksi vastaan asettuu JIPPO

20210728-VPS---FF-Jaro-00713

Vaasan Palloseuran kotiottelut jatkuvat tulevana sunnuntaina, kun Jippo matkustaa Joensuusta Vaasaan. Elisa Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 17.00 ja liput ovat myynnissä osoitteessa vepsu.fi/kauppa. Ottelua voit seurata myös Ruutu-palvelusta tai Vepsun twitter-kanavan kautta.

Elokuun otteluohjelma:

VPS

Kotijoukkue Vaasan Palloseura on päässyt hyvään lentoon ja onkin voittanut kolme viimeisintä ottelua. Edellisessä ottelussa se kaatoi MP:n vieraskentällä lukemin 0-3. Ottelun alku oli tasainen, mutta Antti-Ville Räisäsen punainen kortti ensimmäisellä puoliajalla muutti ottelun kulkua. VPS onnistui maalinteossa 65.minuutilla, kun Miika Niemen loistava syöttö tavoitti Joonas Vahteran boksista. Loppulukemat viimeisteli Aleksi Pahkasalo hienon sommitelman päätteeksi ja lisäajalla maalinteossa onnistui vielä Luqman Kassim.

VPSTV:n ottelukooste:

JIPPO

Joensuun JIPPO lähtee sunnuntain otteluun kirvelevä tappio allaan. Turun Palloseura haki Joensuusta kolme pistettä viime hetken maalilla. Ennen TPS-ottelua JIPPO oli voittanut EIF:n kotikentällä 2-0 lukemin ja kaatanut HJK Klubi 04:n vieraissa 0-1. JIPPO on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10.

Joukkueiden ensimmäisestä kohtaamisesta ei tilanteita puuttunut. Mehtimäellä pelattu ottelu alkoi Vepsun kannalta murheellisesti, kun puolustaja Kareem Moses ajettiin ottelun alussa suoralla punaisella ulos. Aleksi Pahkasalo vei hienolla laukauksella Vepsun johtoon, mutta kotijoukkueen painostus palkittiin lisäajalla ja pisteet jaettiin lukemin 1-1.

JIPPO on hyvin valmennettu ja organisoitu joukkue. Päävalmentaja toimii Jussi Leppälahti.

Päävalmentaja Jussi Nuorela ja apuvalmentaja/maalivahtivalmentaja Henri Sillanpää ovat valinneet seuraavat pelaajat huomiseen otteluun:

VPSTV:n ennakkohaastattelut: