Veikkausliigaa Hietalahdessa juhannuksen alla!

20220617-080754220622_VPS_HONKA_www
Keskiviikkona 22. kesäkuuta pelataan jälleen yli kuukauden tauon jälkeen Veikkausliigaa Elisa Stadionilla, kun FC Honka saapuu Hietalahteen VPS:n vieraaksi.

VPS haluaa myös ensi keskiviikkoisessa ottelussa osoittaa tukensa Ukrainalle, ja täten Ukrainan passilla tai henkilökortilla on ilmainen sisäänpääsy otteluun! Tämän lisäksi pelaajien saattajina toimivat ukrainalaiset lapset.

VPS також хоче продемонструвати свою підтримку Україні в матчі наступної середи, і тому український паспорт або ID-картка дають нагоду для безкоштовного відвідування гри! Крім того, супроводжувати гравців будуть українські діти.

– VPS Junioreissa pelaa toistakymmentä ukrainalaista tyttöä ja poikaa. Vaikka muuten yhteistä kieltä ei useinkaan ole, jalkapallon kieli on yhteinen ja harjoituksissa lapset saavat muuta ajateltavaa, kuin kotimaassa tapahtuvat kauheudet. Joukkueet ja joukkuekaverit ovat muodostaneet lapsille turvasataman, jossa ilot ja surut ovat yhteisiä, VPS Junioreiden toiminnanjohtaja Joni Keturi kertoo.

Tervetuloa keskiviikkona Hietalahteen kannustamaan VPS voittoon! Ottelu alkaa klo 18.00 ja liput ovat saatavissa ennakkoon täältä! 

Kesäyön kamppailu Helsingissä
VPS:n Suomen Cup-taival päättyi rangaistuspotkukil...
Image

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2024 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio