Raportti: Esse IK - VPS Akatemia | Tappio Ala-Ähtävällä

20230531-vps-akatemia---fc-kiisto-0778

VPS Akatemia otti torstaina toisen peräkkäisen tappionsa, kun Esse IK kukisti Raidan lukemin 3-1.

Esse IK aloitti ottelun vahvasti Johannes Sundqvistin maalatessa taululle lukemat 1-0 jo 8 minuutilla. Vepsu onnistui tuomaan pelin tasoihin 15 minuutilla Antonio Almenin osumalla, ja piti maalinsa ensimmäisellä jaksolla tasoituksen jälkeen puhtaana. Tauolle siirryttiin myös tasalukemissa.

Valitettavasti Vepsun maalitehtailu päättyi Almenin osumaan. Esse IK onnistui takomaan taululle 2-1 lukemat toisen puoliajan alussa, ja lopulta viimeistelemään voittonsa 3-1 lukemiin pelin viimeisillä minuuteilla. Vepsun tehokkuus ei tällä kertaa riittänyt, ja täten vaasalaiset poistuivat Ala-Ähtävältä tyhjin käsin.

Sarjataulukossa VPS Akatemia pitää hallussaan edelleen kolmatta sijaa, edellään Sporting Kristina sekä SJK Akatemia/2. Vepsun takana kummittelee tasapisteissä oleva Korsnäs FF, jota Akatemia johtaa maalierolla.

VPS Akatemia pelaa seuraavan ottelunsa torstaina 10.8. Raidan matkustaessa Sundom IF:n vieraaksi. Sundom Arenalla pelattava ottelu vihelletään käyntiin 19:00.

VPS:n viikko-ohjelma | Viikko 32
VPS tähdittää Veikkausliigan heinäkuun joukkuetta!