Otteluennakko: VPS - FC Lahti | Veikkausliiga

050423_VPS-FC_LAHTI_EVENTWWW_1920X1080-2

Keskiviikkona 5.4. koittaa kauan odotettu päivä, kun Veikkausliigan uusi kausi lähtee käyntiin. Avausottelussa VPS kohtaa kotikentällään FC Lahden.

 

- Aurinko paistaa ja huomenna pelataan, joten se on hienoa, päävalmentaja Jussi Nuorela toteaa.

 

VPS kulkee avausottelua kohti viime kaudesta vahvempana. Talven ja alkukauden aikana organisaatio on tehnyt monia laadukkaita pelaajakiinnityksiä, jotka tuovat paljon kaivattua lisäarvoa kentälle. Hankintoihin kuuluvat mm. ghanalainen puolustaja Baba Mensah, maalivahdit Lauri-Eemil Vetri ja Jonathan Viscosi, Veikkausliigaan paluun tekevä Justus Lehto, brasilialainen taitopelaaja Savio Roberto, sekä juuri kauden alla saapuneet kapteenistoon kuuluva venäläispelaaja Evgeniy Bashkirov ja Norjan Grorudista hankittu nigerialainen Peter Michael. Myös viime kaudelta tuttujen kasvojen sopimuksia on jatkettu. Heihin kuuluvat mm. seuraikoni Sebastian Strandvall, pallonriistojen erikoismies Prosper Ahiabu, keskikentän taituri Arttu Nuutinen, viime kesänä Vepsuun palannut Samu Alanko ja sekä VPS-kasvatti Joonas Vahtera.

 

VPS:llä on takana pitkä alkukausi. Joukkue pelasi viiden ottelun verran Liigacupia saavuttaen yhden voiton, pelaten kolme tasapeliä ja kärsien yhden tappion. Liigacupin jälkeen joukkue pelasi kotonaan vielä kolme harjoituspeliä ennen varsinaisen Veikkausliiga-kauden alkua. Kyseisistä otteluista joukkue otti kaksi voittoa ja pelasi yhden tasapelin. Vepsu päästi harjoitusotteluissa ainoastaan yhden maalin.

- Takana on työntäyteinen alkukausi. Joukkue on tehnyt paljon töitä ja takana on paljon raskaitakin harjoituksia. Olemme valmiita avausotteluun, niin kuin meidän pitääkin olla. Joukkueessa tunnelma on hyvä, vaikka viime aikoina olemme kokeneetkin takaiskuja loukkaantumisten ja sairastelujen osalta. Kysymysmerkkinä vielä on se, ketkä toipuvat ajoissa huomista avausottelua varten, Nuorela summaa.

 

Päävalmentaja Nuorela ja valmennusjohto olivat tyytyväisiä joukkueen suorituksiin alkukaudella.

- Olemme tyytyväisiä siihen, miten olemme pelanneet. Monet pelaajat ovat saaneet sopivasti peliaikaa, kokoonpanomuutoksia on jouduttu tekemään, ja olemme kyenneet kilpailemaan hyvällä tasolla vastustajia vastaan. Kärsimme alkukaudella vain yhden tappion, joten se tietenkin lämmittää. Aina emme olleet omalla parhaalla tasollamme, mutta silti olemme saaneet tulosta aikaiseksi.

 

FC Lahti saapuu avaukseen vaikean viime kauden jälkeen. Joukkue sijoittui Veikkausliigassa toiseksi viimeiseksi, ja täten joutui putoamiskarsintaan. Joukkue teki talven ja alkukauden aikana uusia pelaajahankintoja, kuten mm. Yhdysvalloista saapuneen paluumuuttajan, Mikko Kuninkaan. Nuorela odottaa vauhdikasta peliä keskiviikkona Lemonsoft Stadionilla.

- Odotan ottelua mielenkiinnolla. Lahti on tehnyt täsmähankintoja alkukaudella, ja heidän peli-ilmeensä on hyvinkin erilainen, mitä viime kaudella. Pelityyliltään pirteä, vauhdikas ja rohkea joukkue vastassa huomenna. Odotamme, että joukkueellamme on huomenna rento jalka ja polvi nousee!

 

Tervetuloa keskiviikkona Lemonsoft Stadionilla katsomaan Veikkausliigan avausta, kun VPS kohtaa FC Lahden! Liput otteluun löytyvät osoitteesta www.lippu.fi. Ottelu on katsottavissa myös Ruutu+ palvelusta.

 

Katso ennakko tästä!

 

VPS – FC Lahti

 

Veikkausliiga

 

Lemonsoft Stadion, Vaasa

 

5.4.2023.

 

klo 18:00

Otteluraportti: VPS - FC Lahti | Veikkausliiga
Kuinka monta lasta syntyy Veikkausliigan avauspäiv...

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio