Otteluennakko: SJK – VPS

20220318-175017sjk-vps_gameday_eventwww-1

VPS matkaa lauantaina 19.3. Seinäjoelle SJK:n vieraaksi kauden toiseksi viimeisen harjoitusottelun merkeissä. 

Vepsu kohtasi tiistaina 15.3. SJK Akatemian, jolloin lopputuloksena oli 3–3 tasapeli. Vepsun päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan tiistain ottelu on nyt käyty läpi, ja Seinäjoelle lähdetään huomenna hyvillä fiiliksillä.

– Tietysti tärkeä matsi huomenna. Tässä on nyt kaksi peliä jäljellä ennen sarjanavausta, ja tietysti hyvä juttu että päästään pelaamaan heti toinen peli tähän samaan viikkoon. Hyvä totutella pelaamaan kaksi peliä viikkoon ihan sarjaakin ajatellen. Tietysti valmistautuminen on silloin ollut vähän erilaista, vähemmän harjoituspäiviä välissä ja pitää palautua pelistä. 

SJK on Vepsulle tuttu vastustaja jo tältä kaudelta, sillä joukkueet kohtasivat helmikuun lopulla Liigacupin lohkovaiheen kolmannella kierroksella. VPS pääsi tällöin ensimmäisenä taululle Aleksi Pahkasalon maalilla, mutta lopulta SJK oli vahvempi numeroin 4-1. Kahdesta toisesta Liigacupin lohkovaiheen ottelusta SJK otti yhden voiton ja yhden tasapelin. Puolivälieristä SJK eteni jatkoon nappaamalla 1–0 voiton HIFK:istä. SJK:n Liigacup-taival kuitenkin päättyi semifinaalissa tämän viikon maanantaina, kun FC Honka oli rangaistuspotkukilpailussa parempi maalittoman varsinaisen peliajan jälkeen. 

– Viimeksi hävittiin liigacupissa SJK:lle. Noin ensimmäinen tunti oltiin tosi hyvin pelissä mukana ja sitten lopussa oli pari erikoistilannetta millä sitten numerot repesivät neljään yhteen. Tietysti nyt lähdetään siitä parantamaan ja koko ajan mitä lähemmäksi sarja tulee, lähdetään hakemaan myöskin tulosta selkeästi. Pitää oppia samaan pisteitä, vaikka näistä peleistä ei pisteitä jaetakkaan, kommentoi Nuorela

VPS lähtee otteluun hieman täydemmällä kokoonpanolla kuin tiistaina, joka lupaa varmasti pelin kannalta hyvää.

– Sillä tavalla hyvä tilanne, että saadaan kolme pelaajaa takaisin huomiseen peliin, ketkä on ollut vähän tässä pois, eikä ollut tiistaina vielä pelikykyisiä. Toki siitä nyt taas joku putosi pois, mutta tämmöistähän se on, että aina joku on pois. Se on selvä homma ja siihen pitää tottua. Tuskinpa koskaan tai ainakin tosi harvoin kaikki on käytössä. Tosi positiivista on se, että saatiin jätkiä mukaan ja päästään taas pelaamaan selkeästi tasapainoisemmalla joukkueella. Viimeksi oli aika vähän laitapelaajia käytössä, ja nyt on hyvä juttu, että riittää vaihtoehtoja selkeästi kummallekin laidalle. Se on tärkeä juttu, jotta saadaan peliin enemmän tasapainoa, kertoo Nuorela joukkueen tilanteesta.

– Hyvä fiilis ja hieno tapahtuma huomenna. Päästään pelaamaan taas stadionille ja totuttelemaan taas siihen minkälainen se liigaympäristö on. En usko, että tuo on semmoinen harjoitusottelutapahtuma, vaan saadaan siihen hieno ottelutapahtuma vaikkei pisteitä jaetakaan. Oikein kiva lähteä pelaamaan, summaa Nuorela vielä loppuun.

Ottelua ei striimata, mutta otteluun avataan Vaasan Palloseuran kannattajille oma katsomo, sisäänkäynti sekä omat palvelut, mukaan lukien oma anniskelualue. Tähän katsomoon lipun voi ostaa ainoastaan ennakkoon tämän linkin kautta: https://www.lippu.fi/eventseries/name-3101283?affiliate=ff3. VPS kannattajien katsomon lipun hinta on 10 €.

SJK – VPS

Harjoitusottelu

OmaSP Stadion,

Seinäjoki 19.3.2022.

klo 15.00

Liput: https://www.lippu.fi/eventseries/name-3101283?affiliate=ff3 

Vaasan Palloseuran kauden 2022 kapteenisto on vali...
Aleksi Pahkasalo vieraili Radio Hietalahdessa

Rantamaantie 6, 65100 Vaasa

puh. (06) 318 2970

toimisto (at) vepsu.fi

Toimiston aukioloajat: Ma-Pe klo. 10-12 ja 14-16

Image
© 2022 Vaasan Palloseura. | Powered by: RStudio